banner240
banner237
banner238

H.ALİ ÖZTÜRK İKİZDEREDEN AYRILDI

İKİZDERE- Atatürk İlkokulu-Ortaokulu'nda önce öğretmen sonra Müdürü olarak yaklaşık 20 yıl görev yapan Haci Ali Öztürk Bakanlığın uyguladığı rotasyon dolayısıyla yeni görev yapacağı okula gitmek üzere ilçedeki görevinden ayrıldı.

Atatürk İlkokulunda önce Öğretmen daha sonra 8 yıl Müdürlük yapan Hacı Ali Öztürk Müdürlük için uygulanan rotasyon kapsamında Rize Şevket Yardımcı İlkokuluna atandı. Görevden ayrılmadan önce İlçe Kaymakamı Cafer Kaymakçı tarafından Hacı Ali Öztürk’e başarı belgesi verildi. Kaymakam Çakmakçı hizmetleri için Öztürk’e teşekkür ederek bundan sonraki görevinde başarılar diledi. İlçe Millî Eğitim Müdürü Adem Gündüz’de veda ziyaretinde ’birlikte güzel çalışmalar yaptık. Bundan dolayı ilçemiz eğitimine katkısından dolayı arkadaşımıza başarılar diliyorum ’dedi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Gündüz tarafından Hacı Ali Öztürk’e plaket verildi.

Rize’deki yeni görevine gitmek için ilçeden ayrılan Hacı Ali Öztürk yaptığı kısa konuşmada ’Görevimden müdürler rotasyonu sebebiyle ayrılmış bulunmaktayım. Yeni görev yerim Rize Merkezdeki Şevket Yardımcı İlkokulu. Başta İlçe Kaymakamımıza, İlçe Milli Eğitim Müdürümüze, Okul Aile Birliğimize, müdür yardımcımız Uğur Sürer’e, mesai arkadaşlarıma, öğretmen arkadaşlarıma, velilerimize çok teşekkür ederim. İkizdere benim için çok özel bir yere sahip. Hep öyle kalacak. Rize’de yeni okulumda da her zaman ziyarete beklerim ’dedi.

Rotasyon dolayısıyla ilçeden ayrılan Okul Müdürü Hacı Ali Öztürk için arkadaşları veya yetkililer tarafından ayrılış anısına bir veda yemeği düzenlenmemesi ilçede tepki ile karşılandı.

İSMET KÖSOĞLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber