HASAN KARAL: ‘Gaziliğin yüzdesi olamaz’

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Sivil Toplumla İlişkiler Başkanı Hasan Karal, partisinin genel merkezinde Terörle Mücadelede Yaralanıp Gazi Sayılmayanlar Derneği Başkanı Ertuğrul Gazi Demir’i ve derneğin Ankara Şubesi yöneticisi Mustafa Uludoğan’ı ağırladı.

Dernek yöneticileri, Karal’a terörle mücadelede yaralanan 19 bin kişiye yüzde 40’dan fazla uzuv kaybı yaşamadıkları için gazi unvanı verilmediğini söyledi. Karal ise görüşmenin ardından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi

‘Gazi sayılmayanların sesi olacağız’

“DEVA Partisi, aynı zamanda şehit yakınlarının ve gazilerin partisidir. Şehit ve gaziler, gönüllerimizin en mutena yerlerindedir. Partimiz gazilerimizin derdiyle dertlenir. Bizler, terörle mücadele esnasında yaralanıp da gazi sayılmayan 19 bin vatandaşımızın sesi ve sözü olacağız. Mağduriyetlerin giderilmesi üstümüze düşeni fazlasıyla yapacağız. Bize göre gaziliğin oranı, yüzdesi olamaz. Gazilik haklarının verilmesini bekleyen 19 bin kardeşimizin samimiyetle yanındayız.”

HASAN KARAL: ‘Gaziliğin yüzdesi olamaz’
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.