banner240
banner237
banner238

İFTAR YEMEĞİNİ HUZUR EVİ SAKİNLERİNİ İLE BİRLİKTE

DOĞU KARADENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİ BU RAMAZANDA DA İFTAR YEMEĞİNİ HUZUR EVİ SAKİNLERİNİ İLE BİRLİKTE GERÇEKLEŞTİRDİ.

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği iftar yemeğini önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da Köşk Huzurevi'nde Yönetim Kurulu Üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sosyal Sorumluluk projemiz kapsamında her yıl ramazan ayında yapılan huzurevi ziyaretimiz bu yıl da verilen iftar yemeği ile taçlandırılıp yaşlılarımızı gönüllerini almanın mutluluğuyla gerçekleştirildi.

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Hamdi GÜRDOĞAN ziyaretlerine ilişkin değerlendirmesinde şunları belirtti;

"Her gün 5 yıldızlı otellerde hazırlanan bir kuş sütü eksik ramazan sofralarını görüyoruz. Bunun yerine bugünlere gelmemizdeki katkıları yadsınamaz büyüklerimizin hatırlanması ve onlarla birlikte olup hal hatırlarının sorulması ramazanın paylaşım ruhuna çok daha uygun. İsterdim ki ülkemizdeki tüm kurum kuruluşlar bütçelerini, şehrin veya ülkenin ileri gelenlerini ağırlamak için verdikleri bu yüksek maliyetli iftar yemekleri yerine ihtiyacı olanlarla, hatırlanması gerekenlerle aynı sofrayı paylaşmak için kullansınlar.

Gönül ister ki büyüklerimizin yalnızca ramazanda değil sürekli elleri öpülsün hal hatır sorulsun ama belirttiğim gibi tüm kuruluşlar yalnızca bir gününü büyüklerimize ayırsa onların hayır duası mutlaka güzel işlere vesile olur. Bu kapsamda bizler de büyüklerimize vefa borcumuzun bir gereği olarak ellerini öpüp bayram hediyelerini takdim edip hayır dualarını aldık. Yüzlerindeki gülümseme, hayır duaları ve memnuniyetleri bizim en önemli motivasyonumuz. Her yıl bu yemekleri gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Umarım bizim yolumuzdan giden kurum-kuruluş sayısı artar ve büyüklerimiz çok daha sık ziyaret edilerek hem yaşam tecrübelerinden yararlanılır hem de layık oldukları ilgi ve değer verilmiş olur."

Ahmet Hamdi GÜRDOĞAN

Yönetim Kurulu Başkanı Yrd.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber