KİKAP TRABZON Derneği tarafından KADINA YÖNELIK ŞIDDETİN ÖNLENMESI

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KİKAP TRABZON Derneği tarafından KADINA YÖNELIK ŞIDDETİN ÖNLENMESI konusunda farkındalık yaratılması ve KADES Uygulamasını tanıtılması amacıyla 3 Agustos 2021 saat 14.00’de Ortahisar Belediyesi kadın personeline yönelik çevrimiçi Konferans düzenleniyor Zoom meeting kadın STK’ların katılımına açık olacak.

KİKAP TRABZON Bşk.Mak.Y.Müh Nilgün Turan günümüzde kadının canına kasteden eylemlerin  arttığını, ülkemizde nerdeyse  hergün  1 kadın cinayeti işlendiğini,daha dün 16 yaşında EGE’de  bir kadının katledildiğini bu nedenle yapılan bu işbirliğini çok önemsediklerini 8.Mart nedeniyle düzenlenen  1.Egitimde 30 Erkek Personelde farkındalık yaratıldığını 2.Eğitimde  Kadın çalışanlarda  Şiddete karşi Devlet’ten nasıl yardım alacaklarına dair bilinç yaratmayı hedeflediklerini beyan etti.
ORTAHİSAR BELEDİYESİ ve ASHİM  KİKAP TRABZON işbirliği ile düzenlenecek etkinlikte ASHIM ‘e bağlı ŞÖNİM Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürlügünden Psikolog Selçuk Özder konuşmacı olacak.

KİKAP TRABZON Derneği tarafından KADINA YÖNELIK ŞIDDETİN ÖNLENMESI
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.