MUAZZAM BİR ESERİ  ŞEHRİMİZE KAZANDIRIYORUZ

AK Parti Trabzon milletvekili Salih CORA eski Avni Aker Stadının yerine yapılan Ortahisar Millet Bahçesinde incelemelerde bulundu. Burada yapılan çalışmaları yakından takip eden milletvekili CORA, Türkiye’nin ilk spor temalı millet bahçesi olan Ortahisar Millet Bahçesinin vatandaşların hem nefes alınabileceği hem de içerisinde bulunan spor alanları ile gençlerin sporunu yapabilecekleri bir yer olduğunu söyledi.

Cumhuriyetin 100. yılına girerken 81 ilde 81 milyon metrekare alana millet bahçesi kazandırmayı hedeflediklerini söyleyen CORA, “Şehircilik geleneğimizin sembolleri olacak millet bahçelerimiz, milletimizin yeşille buluşacağı, hoş zaman geçirebilecekleri, çeşitli etkinlikler yapılabilecekleri harika yerler oluyor. Ortahisar Millet Bahçemiz de Trabzon’un geçmişine uygun güzel bir eser oldu. Ayrıca içerisindeki buz pateni alanı, kaykay alanları spor anlamında gençlerimizin buraya daha çok gelmesini sağlayacak çok önemli bir dokunuş oldu. İçerisindeki Millet kıraathanesi, restoran, eğlenme ve dinlenme alanları burayı çok daha cazip hale getiriyor.” dedi.

CORA çalışmalar hakkında da bilgi verirken, “Büyük oranda tamamlandı ve çok yakın zamanda hizmete açılacak. Bu eserin şehrimize kazandıran Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat KURUM’a ve TOKİ Başkanımız Ömer BULUT’a teşekkür ederiz.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber