banner240
banner237
banner238

TRABZON YENİDEN REFAH KIZILAY'A KAN BAĞIŞI YAPTI

Ülke genelinde bütün il ve ilçe teşkilatları ile birlikte Trabzon İli ve Ortahisar İlçesi Yeniden Refah Partisi yönetimince Kızılay Trabzon Bölge Başkanlığı ile koordineli olarak Trabzon Meydan Park’ında yapılan çalışmaya çok sayıda Yeniden Refah Partisi yöneticisi ve üyesi katıldı.

Ortahisar İlçe Başkanlığı’nca yapılan açıklamada; “Genel Başkanımız Sayın Dr.Fatih ERBAKAN Bey’in başlattığı projeyi kendimize emir telakki ederek derhal çalışmalara başladık.

Gerek sosyal medya üzerinden çağrı yaparak ve gerekse bizzat telefon ile arayarak üyelerimizle irtibata geçtik.

Teşkilat mensuplarımız bizi yalnız bırakmayarak 05.06.2020 günü saat 14.00’da Trabzon Meydan Parkı’nda toplanarak kan verme organizasyonumuza iştirak etmişlerdir.

Daha sonra 08,09,ve 10 Haziran 2020 tarihlerinde devam eden çalışmalarımız sonucunda toplam 187 ünite kan bağışı yapılmıştır. Her ünite kanın 3 kişiye hayat verdiği düşünüldüğünde,toplam 561 kişiye hayat vermiş olmanın verdiği onur ve gururu yaşıyoruz.

Bu vesile ile Yeniden Refah Partisi Ortahisar İlçe Başkanlığı olarak pandemi sürecinde yapmış olduğumuz etkili çalışmalarımıza yine etkili bir çalışma daha eklemiş olduk.

Nitekim Ortahisar İlçe Başkanlığı olarak pandemi süresinde 416 aileye kumanya dağıtımı, Ramazan ayında değişik günlerde toplam 381 kişiye iftar yemeğini bizzat evlerine götürmek suretiyle güveç dağıtımı ve 46 ihtiyaçlı vatandaşımıza nakit para dağıtımı olmak üzere çok sayıda bağış ve yardımda bulunduk.

Bu yardımları yaparken herhangi bir kurum veya kuruluştan destek almadan tamamıyla kendi imkanlarımızı kullanarak bu yardımları gerçekleştirdik. Sadece Trabzon’da bu kadar faaliyeti gerçekleştiren Yeniden Refah Partisinin ülke genelinde tüm il ve ilçe teşkilatlarının yaptığı organizasyonlar baz alındığında Yeniden Refah  Partisinin ülke için büyük bir gereksinim olduğu gerçeği ortaya çıkıyor.

Dolayısıyla her sosyal projeye katkı sağladığımız gibi Kızılay’a da kan bağışında yüksek bir sayıya ulaşmamızı sağlayan tüm Yeniden Refah Partisi İl ve İlçe Yönetimine, Trabzon İl Başkanımız Sayın Mustafa DURMUŞ’a Ortahisar İlçe Başkanımız Sayın İbrahim AYDIN’a ve bizleri yalnız bırakmayan kıymetli üyelerimize teşekkür ediyor ve bu ve buna etkinliklerde bizlerin yanında olmalarını ümid ediyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber