banner240
banner237
banner238

Trabzon’da muhteşem nikah töreni… Osman ve Aleyna’ya ömür boyu mutluluklar…

Çalışkan ve yardımsever kişiliğiyle tanınan ve sevilen İpek Cansel Şahin’i bu en mutlu gününde gazeteci dostları da yalnız bırakmadı.

İpek Cansel-Mustafa Şahin ailesinin yakışıklı oğulları Osman Şahin ile Sevim-Yunus Temizel ailesinin güzel kızları Aleyna Temizel, Trabzon’da bir otelde düzenlenen nikah merasimiyle birlikteliklerini taçlandırdılar.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in kıydığı nikahta genç çiftin şahitliklerini Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Arsin Belediye Başkanı Muhammet Sait Gürsoy, Vakfıkebir Belediye Başkanı Muhammet Balta, Arsin OSB Başkanı Dursun Ali Sakarya, Trabzonspor eski yöneticisi, iş insanı Mehmet Yiğit Alp ve Hazan Temizel yaptılar.

Şahin ve Temizel ailelerinin yanı sıra, üst düzey katılımın yer aldığı nikah merasiminde evlilik cüzdanını çiçeği burnundaki gelin Aleyna’ya Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu takdim etti, mutluluklar diledi. Başkan Genç’te genç çifti tebrik ederek damat Osman’a kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim hediye etti.

Bizlerde Şahin ve Temizel ailelerini tebrik ediyor, Osman ve Aleyna’ya mutluluklar diliyoruz.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber