Vakıf Başkanından kan bağışı kampanyası.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon’da iş insanı ve Akçaabatlılar vakfı başkanı Yaşar Erbaşaran, sahibi olduğu akaryakıt istasyonunda Kızılay desteğiyle kan bağışı kampanyası düzenledi.

Erbaşaran’ın babasının 30’uncu ölüm yıldönümü nedeniyle başlattığı kampanyaya, vatandaşlar sokağa çıkma kısıtlamasına rağmen ilgi gösterdi.

Akçaabat ilçesinde bir akaryakıt istasyonunun sahibi ve Akçaabatlılar Vakfı Başkanı iş insanı Yaşar Erbaşaran, babasının 30’uncu ölüm yıl dönümünde, kan bağışı kampanyası başlatmaya karar verdi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, şunu diyen bir yazı ‘ERSASARANLAR Pandemi döneminde Karadeniz bölgesinin kan bağışı rekorunu kırmaya vesile olan tüm bağışçılara teşekkürlerimi sunarım. Yaşar Erbaşaran Erbaşaranlar Şirketler Grubu AYTEMİZ Akçaabatlılar Vakfı Başkanı TRABZON DOLUM Market TESİSİ C* AJISIH TÜRK’

Vakıf Başkanından kan bağışı kampanyası.
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.