Trabzon  Şalpazarı’nda Sağanak Nedeniyle Çöken Yolda Park Halinde Bulunan 1 Araçta Hasar Oluştu.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şalpazarı ilçesinde meydana gelen olayda, dün akşam saatlerinde  başlayan ve gün boyunca devam eden yağmur sebebi ile Şalpazarı ilçesi Üzümözü yolu ile Şalpazarı ana yol cadde üzerinde bulunan (Eski Ziraaat Bankası ve A101 arasında boş arazi) 10 metre yüksekliğindeki istinat duvarı çöktü.

Çökmenin oluştuğu boş arazide bulunan Osman Kandil’e ait park halinde olan otomobil  büyük ölçüde maddi hasar oluşurken Şalpazarı Üzümözü Mahalle yolu trafiğe kapandı.

Olayı gören çevredeki vatandaşlar durumu hemen  Acil Yardım ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ekipleri tarafından caddede güvenlik önlemi alındı.

Trabzon  Şalpazarı’nda Sağanak Nedeniyle Çöken Yolda Park Halinde Bulunan 1 Araçta Hasar Oluştu.
0

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

0/30 karakter

Giriş Yap

Trabzon Manset ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.