Gönülleri Mest Ettiler

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan “Gel Gör Beni Aşk Neyledi” adlı Tasavvuf Musikisi Ramazan konseri ile gönülleri mest etti.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü himayesinde Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencileri tarafından Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Gel Gör Beni Aşk Neyledi” adlı Tasavvuf Musikisi Ramazan konserine Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü H. Burak Fettahoğlu, Akçaabat Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, Trabzon Valilik Özel Kalem Müdürü Sami Ayan, STK temsilcileri, , müdürler, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

Güzel Sanatlar Lisesi Müzik Öğretmeni Serdar Yetim’in şefliğinde, Ortahisar Gazipaşa Özel Eğitim Uygulama Okulu Müzik öğretmeni Muharrem Gaydan’ın semazen eşliğinde davetlilerin gönül dünyasına dokunan konser, solo ve koro eserlerle tasavvufun inceliği ve derinliği yanında ramazan ayının ruhunu da bütün zarafetiyle yaşattı.

PROTOKOL ÜYELERİ ÖĞRENCİLERLE SAHNE ALDILAR

Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu ve protokol mensupları ile birlikte sahnede son iki ilahiyi öğrencilerle seslendiren İl Millî Eğitim Müdürü Burak Fettahoğlu, Anadolu’nun Tasavvuf ehli bilgeler diyarı olduğunu belirterek, “Toprağımızın onların hikmetleriyle bereketlendi. Bizin ufkumuzun manevi önderleridir ve hepsinde de öncelik bulan insan kalbidir” dedi.

Müdür Fettahoğlu, Akçaabat Güzel sanatlar Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerine, saz heyetine, semazenlere ve katılımcılara teşekkür etti.

Program hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber