KTÜ ARAKLI ALİ CEVAT ÖZYURT MESLEK YÜKSEKOKULUNDA MEZUNİYET HEYECANI

14 Haziran saat 15.00’da Araklı Ali Cevat Özyurt MYO’da üçüncü mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Araklı Belediye Başkan Vekili Ekrem REİS  yaptığı konuşmada ailelerin mezun öğrencilerle gurur duyması gerektiğini ve kendilerinin de gurur duyduğunu ifade etti. Mezun öğrencilerin ülkemiz adına hayırlı işler yapacaklarına güveninin tam olduğunu belirterek mezunlara ömür boyu başarılar diledi.

Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Çebi BAL okulda Lojistik ve İş Sağlığı ve Güvenliği programlarının aktif olduğunu buna ilaveten henüz aktif olmayan İnsan Kaynakları programıyla beraber toplam üç program olduğunu belirtti. Gençlerin hangi dünya görüşüne sahip olursa olsun birbirlerini kırmamaları ve sevgiyle birbirlerini hayata ve ülkeye bağlamaları gereğinin önemini vurguladı. Dr. Öğr. Üyesi Hasan Çebi BAL öğrencilere ömür boyu başarılar dileyerek konuşmasını sonlandırdı.

Okul birincisi Tuğba GÜNDOĞDU’nun konuşmasından sonra Araklı Atatürk Ortaokulu öğrencileri tarafından horon gösterisi sergilendi.

Okul birincisi Tuğba GÜNDOĞDU ve okul ikincisi Esma İNAN’a başarı belgelerini MYO Müdürü Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hasan Çebi BAL verdi.

Okul birincisi ve ikincisine ödüllerini Araklı Belediye Başkan Vekili Ekrem REİS  verdi.

Bayrak ve flama devir teslim töreninin ardından öğrenciler mezuniyet belgelerini öğretim görevlilerinden aldılar.

Tören mezuniyet andının ardından kep atmayla sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber