banner240
banner237
banner238

DOĞU KARADENİZ İHRACATÇILAR BİRLİĞİNDEN ALBAYRAĞA TEŞEKKÜR

Çok Değerli Bakanımız, Hemşehrimiz Sayın Berat ALBAYRAK; gerek Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı ve gerekse Hazine ve Maliye Bakanlığı döneminde milli ekonomiye dönüş noktasında Ülkemize üstün hizmetleri olmuştur. Ülkemize karşı hain emelleri olan dış mihraklar tarafından Ülkemiz ekonomisine yönelik yapılmaya çalışılan operasyonlara karşı milli duruşu ve etkin çalışmaları ile önemli mücadeleler vermiştir. Pandemi döneminin zor şartlarında nefes almamızı sağlayarak, finans dünyasının tüm imkanlarını iş alemine, ihracatçıya uygun şartlarla tahsis ederek ihracatımıza çok önemli katkıları olmuştur. Bölgemiz ekonomisinin en büyük değeri olan fındığın desteklenmesinde son 2 yıldır uygulanan çok başarılı alım politikaları ve TMO’nun regülatör olarak görevlendirilmesinde, fındık üreticilerine vermiş oldukları destek ve biz ihracat camiasına tarihin en yüksek ihracat gelirinin elde edilmesinde yaptıkları büyük katkı hiçbir zaman unutulmayacaktır.

Genç yaşında siyaset arenasında yer alarak, bir çok özel yaşam alanlarından fedakarlık yaparak gecesini gündüzüne katarak Ülkemiz ekonomisi için verdiği mücadelelerle gönüllerimizde taht kurmuştur. Bu genç yaşında engin tecrübe ve milli misyonu ile Ülkemize değişik platformlarda katkı vermesi, siyasi arenadan çekilmemesi en büyük dileğimizdir.

Bu vesile ile Ülkemize, Bölgemize ve Trabzon ilimize yaptıkları üstün hizmetler ve fındık sektörümüze vermiş oldukları yoğun destekten dolayı ihracat camiası olarak kendilerine şükranlarımızı arz ediyoruz.

Bunun yanında, Konusunda yetkin ve reel sektörün içinden gelen engin tecrübe sahibi bir şahsiyet olarak Sayın Lütfü ELVAN Bakanımızın yeni Hazine ve Maliye Bakanı olarak atanması da Bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bu vesile ile Yeni Hazine ve Maliye Bakanımıza da görevlerinde üstün başarı dileklerimizi arz ediyoruz.

Mehmet CİRAV

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği

Fındık ve Mamülleri Sektör Komitesi Başkanı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber