banner240
banner237
banner238

İŞBİRLİĞİ GÜÇ BİRLİĞİ

Ticari faaliyetlerini Trabzon’un Akçaabat İlçesi Akçakale Mahallesinde sürdüren Özgüneş Plaza, hafta sonu şirket merkezinde ‘Büyük Bahar İndirimleri’ satış etkinliğinde bölge iş ortaklarıyla buluştu. Özle fiyatların uygulandığı satış organizasyonunda ayrıca hediye şöleni de düzenlendi. Satış organizasyonunun açılış törenine Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Harun, Nihat, Erol ve Adem Güneş, Akçaabat eski belediye başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat Belediye başkan vekili Serkan Özdemir, Akçaabat Esnaf Odaları Birliği Başkanı Yaşar Sivrikaya, Akçaabat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı İsmail Bulut ile Trabzon, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt, Giresun ve Ordu illerinden Özgüneş firmasının iş ortakları katıldı. 


SÖZ VERDİK YERİNE GETİRDİK
Satış etkinliğinin açılış konuşmasını yapan Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, Trabzon’da 4 mevsim 4 satış etkinliği düzenlediklerini belirterek, “Ağustos 2017’de tamamlanan yeni plazamızın açılışında bölgemizde 4 mevsim 4 satış etkinliği düzenleyeceğimize söz vermiştik.

Allah’a şükürler olsun ki bugüne kadar bu sözümüzü Rabbimin izni bölge esnafımız ve fabrikaların desteği ile yerine getirdik. Bundan sonra da yerine getirmeyi Allah nasip eylesin. Sizlerin desteği ile 2019 yılının ikinci satış organizasyonunu düzenledik. Bunlar dostlarla olur. Gelen, gelecek dostlardan Allah razı olsun. Gelemeyecek dostlarımızı da 8. Ayda ki etkinliğimize şimdiden davet ediyoruz. Şirketimize bugüne kadar destek veren dostlarımıza, fabrikalara, imalatçılara ve ithalatçılara şirketimiz ve bölge halkımız adına sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.


TAŞ ÜSTÜNE TAŞ KOYMALIYIZ
Güneş, piyasada ufak tefek sıkıntıların olduğuna vurgu yaparak, “Piyasada ki sıkıntılar ve krizlerin istişare ile çözüldüğünü görmekteyiz. Bugün bölge halkımız için fabrikaların desteğini aldık.

Esnaflarımıza en güzel şekilde, ticaretlerini daha karlı hale getirmeleri için olanak sağladık. Fabrikaların gücünün bölgeye gelmesi için elimizden gelen desteği 35 yıldan beri yapıyoruz. Şimdiden sonra da yapmaya devam edeceğiz. İş birliğinde güç birliği vardır.

Yapılan işlerin gönüllerde kalması için her geçen gün taşın üstüne taş koymamız lazım. Okuduğumuz kitabı okuyalım. Ama mutlaka üstüne biz de ekleyelim. Ticarette ise yapılan ticareti götürelim, üstüne bir proje daha koymamız lazım. Üstüne bir yenilik koyarsak farkındalık oluyor. Ben bunun meyvesini, lezzetini, tadını, karlılığını, bizden alışveriş eden dostlarımızın da bundan istifade ettiğini gördüm. O yüzden gece gündüz çalışıp mücadele veriyoruz. Ekibimizle birlikte daha iyi hizmet vermeyi Allah nasip eylesin” diye konuştu. 


İLKBAHARA ÖZEL İNDİRİMLER
‘Ben değil biz’ olmamız gerektiğinin altını çizen Güneş, sözlerini şöyle sürdürdü: “El ele vererek ülkemize sahip çıkmamız lazım. Bu ülke kimsenin değil, hepimizin. Herkesin işini güzel yapması lazım.

Kimse kimsenin işine karışmasın mevsimindeyiz. İlkbaharda yaylalar dolup taşar. Biz de bölgemizde ilkbahara has özel indirim yaptık. Bu etkinliğimizde herkese hediye dağıttık. Projemiz inşallah bu şekilde devam edecek. İlkbahar, yaz, sonbahar, kış etkinliklerimiz devam edecek. Ticarette sır vardır, konuşulmaz. Ülkemizde ise ticarette sır olmaması gerekir. Bilgi paylaşılınca zenginlik olur.

Biz memnun olduğumuz her şeyi anlatıyoruz. Birbirimizi seviyoruz, saygımızı gösteriyoruz. Bu sevgimizin bu şekilde devam etmesinin faydası olacaktır. Birlikte güzel işler yapmayı, tarih yazmayı gönüllerde kalacak ticaret yapmayı Allah nasip eylesin. İnşallah 8. Ayda ki satış etkinliğimizde de bir arada olacağız.”


 AKÇAABAT’A KATKI SAĞLIYOR
Akçaabat Belediye Başkan Vekili Serkan Özdemir, “Bu tür organizasyonlar ticarete enerji katar. Özgüneş bölgemizde doğru hamleler yapıyor. Hacı abimiz işini severek yapıyor. Ticarette inişler çıkışlar vardır. Bu zor dönemde doğru hamleler ve doğru kararlarla doğru hedefle başarılı oluyor. Biz de belediye olarak hacı abimizin yanında olacağız” ifadelerine yer verdi. Akçaabat Esnaf Odası Başkanı Yaşar Sivrikaya “Halis abiden Allah razı olsun. Allah onun gibilerin sayılarını artırsın. Akçaabat’ımıza çok güzel bir işletme açtı. Halis abinin sayesinde bölge esnafı malı yerinde alıyor. Kendisine teşekkür ediyoruz. Akçaabat’ımızın tanıtımına da katkı sağlıyor. Turizme de güzel katkısı oluyor. Allah kendisini başımızdan eksik etmesin. Allah yardımcısı olsun” şeklinde konuştu.


HEP BİRLİKTE KALKINMALIYIZ
Akçaabat eski belediye başkanı Şefik Türkmen, Akçaabat’a hizmetin kendisi için onur olduğunu belirterek, şöyle devam etti: “Akçaabat’ta 25 sene belediye başkanlığı yapma şerefine nail oldum. Bu benim için onurdur. Halis bey de sağolsun organizasyona davet etti. Kendisi bölgemiz için çok önemli biridir. Bu tesis bölgemiz için çok önemli. Esnafımız çok dolaşmadan çok sıkıntı çekmeden aradığını burada kolaylıkla kaliteli ürünü uygun fiyatla alıyor. Bölgemize hitap eden bir işletme. Halis Bey gibi ticareti güzel yapan örnek bir insan ve onun ekibinin bölgemizde olması bizim için bir şanstır. Halis Bey Anadolu esnafının çok önemli bir temsilcisidir. Anadolu iş adamı işiyle gücüyle meşguldür. Sabah erken saatte kalkıp ibadetini yaparak işine gider. Çok da çalışır. Günde belki de 18 saat çalışıyor. Aile olarak binişi yapıyorlar. Bu da bir örnektir. Özgüneş ailesi örnek bir aile olarak da bölgemize ışık tutuyor. Bölgemize önemli katkıları olacaktır. Hep birlikte kalkınacağız. Hep birlikte kalkınırsak ülkemiz kalkınır. Birisi uyanıklık yapıp kendisini kurtarmaya çalışırsa kendisini bile kurtaramaz. Bir yerde mutlaka tökezler.”


 
KIZILAY’A TAZE KAN
Güneş, Kızılay’a kan bağışı içinde araç getirdiklerini belirterek, “Geçen ay Kızılay’ı buraya davet ederek kan verdik. Bugün de buraya yine davet ettik, kan vereceğiz. Dün sağolsun Bakkalım A.Ş. Mehmet Tayfun Ataman ağabeyimiz Kızılay’a kan bağışında bulundu. Esnaflar olarak birbirimizle yarışıyoruz. Ama para kazanmada değil, hayırda kan vermede, hizmette, bölgeye fabrikaların gücünü çekmede yarışıyoruz” ifadelerine yer verdi. Allah devletimize güç kuvvet versin. Bir hastanın duasını almak çok onur vericidir. Kan arayan bunu çok iyi bilir. Yarın başımıza gelmeden bunun yatırımını yapalım. Kan verenlere dua gidecektir” dedi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber