TTSO ile Şekerbank arasında protokol imzalandı

 TTSO – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) ile Şekerbank arasında imzalanan protokolle, oda üyesi KOBİ’lere uygun koşullu finansman imkânı sağlandığı bildirildi.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ve Şekerbank Trabzon Şube Müdürü Necmettin Şaş arasında imzalanan protokol kapsamında, oda üyesi KOBİ’lere 3 ay ödemesiz dönemli ve 3 ayda bir taksit ödemeli, 36 aya varan vadelerle finansman sağlandığı belirtildi. Protokolle ayrıca ilk kez POS kullanan KOBİ’lere ilk 3 ay POS kira muafiyeti sağlanacağı da vurgulandı.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, “Şekerbank’ın üyelerimiz için başlattığı kampanyadan memnuniyet duyduk. Pandemi sürecindeki ekonomik sıkıntıların aşılması için finansmana ulaşma konusunda sağlanan fırsat için teşekkür ediyoruz” dedi.

Şekerbank Trabzon Şube Müdürü Necmettin Şaş ise iş dünyasına sağladıkları destekle salgının olumsuz ekonomik etkilerini en aza indirmeye çalıştıklarını belirterek, “Bu protokol ile TTSO üyelerine farklı ödeme seçenekleriyle finansman ihtiyaçlarını karşılama imkânı sunuyoruz” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber