CHP TRABZON 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMINI KUTLADI

Bugün, bir milletin başka milletlerin esaretini kabul etmeyerek tam bağımsızlığı için tek vücut olup mücadele verdiği, cebren ve hile ile bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş aziz vatan için, yarasına yaralar eklenen Mehmetlerin, hasretini çeke çeke geride bıraktıkları evladı, anası, babası, sevdiğinin duaları, memleketinin her bir karış toprağına ektiği umut dolu canlarının varlığıyla, ebedi başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk’ün komutasında büyük bir inanç ve başarma arzusu ile başlayan ve başarıyla sonuçlanan Her anında cesaret, fedakarlık, vatanseverlik ve büyük özveriyle ayağa kalkıp destanlaştığımız, temsil ettiği değerleri asla unutmayacağımız eşi benzeri görülmemiş 30 Ağustos Zaferinin 98. yılındayız.

Bizler bugün bastığımız her toprakta cesaretle, güvenle ve umutla yaşayabiliyorsak o gün künyesi bile bulunamayan şehitlerimizin, Bizler bugün bu cennet vatanda istediğimiz her imkana ulaşabiliyorsak; yeri geldi o gün oğlunu, eşini ve tüm imkanlarını cepheye gönderen yeri geldi cephede mücadele veren Anadolu kadınlarının, Bizler bugün buraya gelmek için bir telefon kadar uzaktaysak; o gün cepheden cepheye haber taşıyan Mehmetlerin sayesindedir.

30 Ağustos Zaferi, Türkiye Cumhuriyeti’nin temelinin sağlamlaştırılması ve ölümsüz yaşayışının taçlandırılmasıdır.

‘Tarihe ve millete karşı tüm sorumluluk bana aittir’ diyerek yolundan asla dönmeyen Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, inanç ve cesaretleriyle milletini zafere kavuşturan tüm kahramanlarımıza, vatan toprakları için canlarını feda eden tüm aziz şehit ve gazilerimize saygılarımızı ve minnetlerimizi sunuyoruz.

Bizler Kütahya’da, Afyon’da, Maraş’da, Çanakkale’de ve daha nice cephedeki aynı ruh, aynı his, aynı bağımsızlık coşkusuyla ve bütün inancımızla buradayız.

Cumhuriyetin emanetçileri olarak milletimizin egemenliğini, demokrasinin gücünü ve milli değerlerimizi her nefesimizde savunacağız.

En ağır koşullarda zafere ulaşmış bir neslin evlatları olarak müsterih olun; 98 yıldır koruduğumuz, kutladığımız değerlerimizi nice 98 yıllar boyunca kutlamaya devam edeceğiz.

Gün her şeye rağmen zafere inananların günüdür.

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu Olsun.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber