Ortahisar’da Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Ortahisar İlçe Kaymakamlığı himayelerinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Öğretmenler arası halı saha futbol turnuvası başladı.

Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri ve öğeretmenlerin hazır bulunduğu turnuvanın başlama vuruşunu Kaymakam Tolga Toğan yaptı. Sporun birleştirici özelliğine dikkat çeken Kaymakam Tolga Toğan, “”Bu turnuvanın eğitim camiası ile diğer kurumlarımızın kaynaşmasına vesile olmasını, oynanan tüm maçların güzel bir şekilde centilmence geçmesini diliyorum” dedi.

Amacımız Birliği, Beraberliği, Motivasyonu Sağlamaktır.

Sporun birleştirici gücünün önemine değinen Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, “ Burada amaç öğretmenler arasında birliği, beraberliği, motivasyonu sağlamak. Hem öğretmenlerin arasındaki birliği sağlarken rol model olarak spora, sporcuya, gençliğe katkı sağlamasını temenni ediyoruz. Ben sporcunun zeki, çevik ve ahlaklı olanını severim” sözünü kendimize düstur edinerek güzel bir organizasyon tertip etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Turnuvaya katılan tüm takımları tebrik ediyorum.”dedi. Organizasyonda katkısı olankoordinatr Kamil Aydın, Tuncay Aslantürk, Yaşar Bayram ve Yalçın Köroğlu’na teşekkür eden Köse, kurumlararası turnuvayı önümüzdeki dönemlerde değişik branşlarda yaygıınlaştırmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi.

Öğretmenler arası turnuvaya 19 takımın katılımıyla başlayan maçlar renkli görüntülere sahne oluyor. Çok sıcak bir ortamda geçen halı saha turnuvasında maçları Trabzonlu futbol severler yakından izliyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber