banner240
banner237
banner238

OSMAN NURİ EKİM'DEN 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ MESAJI

Başkan Ekim mesajında engellilerin toplumsal yaşama katılımlarını kolaylaştırmanın, desteklemenin, önlerindeki engelleri kaldırmanın, onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı göstermenin sosyal sorumluluğun gereği olduğunu belirterek tüm engellilerin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü tebrik ettiğini belirtti.

Bu günün bir kutlama günü olmadığının altını çizen Başkan Ekim, engelliler gününün farkındalık oluşturma günü olduğunun bilincinde her insanın bir engelli adayı olduğunun unutulmaması gerektiğine inandığını ifade etti.

En büyük engelin sevgisizlik olduğunu belirten Ekim mesajına şöyle devam etti: “Engelli kardeşlerimiz azimleriyle toplumun diğer kesimleri gibi birçok şeyi başarabilirler. Engelli vatandaşlarımızın geleceğe umutla ve sevgiyle bakabilmeleri son derece önemlidir. Bugüne kadar olduğu gibi önümüzdeki süreçte de engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştıracak, karşılaştıkları engelleri ortadan kaldıracak, sorunlarının çözümüne katkı sağlayacak çalışmaların öncüsü olmaya, bu konuda tüm dinamiklerce yürütülen çalışmalara azami desteği sağlamaya devam edeceğiz. Daha iyi bir yaşam sürdürebilmelerine, geleceğe daha umutla bakmalarına ve hayattan beklentilerinin karşılanmasına, toplumsal farkındalığın artmasına vesile olması dileğiyle tüm engelli kardeşlerimizin, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü en içten dileklerimle tebrik ediyorum” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber