Aksa Çoruh Elektrik, Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali’ne sponsor oldu

Çoruh bölgesinde 5 ilde elektrik tedarik hizmeti sunan Aksa Çoruh Elektrik, kültür ve sanata destek olmaya devam ediyor. Bu kapsamda Aksa Çoruh Elektrik, Trabzon’un Akçaabat ilçesinde bu yıl 31.’si gerçekleşen, Trabzon ve çevre illerden geniş bir katılım gören Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halk Oyunları Festivali’nin sponsorlarından biri oldu. Bölgenin en büyük etkinliklerinden biri olan festival kapsamında yöresel halk oyunu gösterileri ve halk konserleri 20 – 23 Temmuz tarihleri arasında katılımcılar ile buluşuyor.

Bu yıl 31.’si düzenlenen Uluslararası Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali, Akçaabat’ın sosyal ve kültürel hayatını canlı tutmak, birlik ve beraberliği sağlamak amacıyla düzenleniyor.

Aksa Çoruh Elektrik İl Müdürü Ali Emrah Köse, bu toprakların bir markası olarak bölgenin zengin kültürünü yaşatmaya devam ediyoruz. Eşsiz müzik ve halk oyunlarıyla birlikte birbirinden renkli etkinliklerle dolu bu festivale destek vermekten büyük mutluluk duyuyoruz. Gelecek dönemde de bölgeyi kalkındıracak, turizme destek olacak kültür ve sanat etkinliklerini desteklemeye devam edeceğiz’’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber