CORONAYI NEVAL’LE KİTAP OKUYARAK YENMEK 16. BÖLÜM ( OLGUNLUK)

MANŞET 61 TV'de Neval KÜTÜK’ün hazırlayıp sunduğu  “Coronayı Neval'le Kitap Okuyarak Yenmek” programının 16. bölümü yayınlandı. 

Programın her bölümünde kişisel gelişim alanında 69 eseri bulunan ve kitapları 73 dile çevrilen tek Türk yazarı olan dünyaca ünlü yazar Akif Manaf’ın eserlerinden bölümler okunuyor.

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan Covid-19 stres, kaygı ve endişe yaratmakta. Herkes evlerinde zaman geçirir oldu. Bu süreçte de yapılacak en güzel aktivite, kitap okumak. MANŞET 61 TV bu noktadan yola çıkarak “Coronayı Neval'le Kitap Okuyarak Yenmek” adlı programın oluşmasına karar verdi.

Neval KÜTÜK' ün sunuculuğunu üstlendiği bu programın 16. bölümünde ise Dünyaca Ünlü Yazar Akif Manaf’ın “OLGUNLUK NEDİR VE NASIL OLGUN OLUNUR” kitabı okundu.

Yazar kitapta olgunluğa   ilişkin şunları söylüyor:

“ Koşuşturmaya bir anlık mola ver ve çimlerin üzerine uzanarak gökyüzüne bak. Çabasız çaba gerçekleşecektir. Hareketsizsin ve gözlerin açık, gözlemci haline geldin. Gözlemleyen ve gözlemlenen kaybolur ve bir olma anı ortaya çıkar. Hayatın güzelliğinin farkına varırsın ve bir kutlama hali ortaya çıkar.”

Programı hazırlayıp sunan Neval Kütük ise programla ilgili şunları dile getirdi: “İçinde bulunduğumuz süreçte Corona virüsünün yarattığı stres, kaygı ve endişe halindeyiz. Herkes evinde ve evde kitap okumak yapılabilecek en güzel uğraş. Bu programda okunan kitaplar farkındalığınızı yükseltecek. Böylece moral ve motivasyonunuz artacak. Bilgelik dolu bu eserler sayesinde enerjiniz yükselecek ve mutlu hissedeceksiniz.”

Aşağıdaki linkten programın videosunu izleyebilirsiniz:

https://youtu.be/isaEGhCKzMc

MANŞET 61 TV

HABERİMHAMSİ TV

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber