HAYDAR BAŞ'I TÜRK HALKI BAĞRINA BASTI

Milyonlar Haydar Baş'ı bağrına bastı

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Prof. Dr. Haydar Baş'a Balıkesir Susurluk'ta yapılan çirkin saldırı, tüm yurtta büyük yankı uyandırdı. Ulusal medyada ve sosyal medyada geniş yer bulan saldırıyla ilgili tepki gösteren yüz binlerce kişi destek mesajlarıyla BTP Liderini bağrına bastı

Haydar Baş’a yönelik Balıkesir Susurluk'ta Terörle mücadele ekipleri ve çok sayıda polis tarafından uzun namlulu silahlarla yapılan operasyon tüm yurtta büyük tepkiye neden oldu.

Ulusal medyada ve sosyal medyada geniş yer bulan saldırıyla ilgili tepki gösteren yüz binlerce kişi BTP Liderine destek mesajı gönderdi.

Saldırı Türkiye’nin gündeminde

Susurluk Trafik Şube önünde gerçekleşen vahim hadise sosyal medyada ve haber sitelerinde ilk sırada yer aldı.

Skandal olayın anlatıldığı videolar milyonlarca kişi tarafından izlenirken, yüzlerce haber sitesi yaşanan olayı manşetten gündeme taşıdı. "Bahse konu asılsız ihbar” #HaydarBaşaTuzak etiketi ile sosyal medyada kısa sürede en çok konuşulan konu oldu. Twitter’da saatlerce Türkiye Gündeminde birinci sırada yer aldı.

Yüz binlerce kişi yaptığı paylaşım ve ilettikleri destek mesajlarıyla, Prof. Dr. Haydar Baş’a yönelik operasyonu dünya gündemine de taşıdı.

Türk milleti Haydar Baş’ı bağrına bastı

Balıkesir Valiliği’nin başlattığı soruşturma ve Prof. Baş’ın avukatlarının Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığına yapmış olduğu suç duyurusuna yönelik somut bir gelişme yaşanmadı.

Ancak yurdun dört bir yanından gelen destek mesajlarıyla Türk milleti BTP Lideri Prof. Dr. Haydar Baş’ı bağrına bastı.

İşte kullanıcıların attığı bazı tweetler:

Asude Havuzlu @ahavuzlu

#HaydarBaşaTuzak NİYE KURULDU? BİRLİK BERABERLİK DEDİĞİ İÇİN Mİ? ATATÜRK VATANDIR DEDİĞİ İÇİN Mİ? TEVHİDİN MERKEZİ EHLİ BEYT DEDİĞİ İÇİN Mİ? MİLLİ EKONOMİ MODELİNİ YAZIP BİZİ KÂİNAT DEVLETİ YAPMAK İSTEDİĞİ İÇİN Mİ? ÖMRÜNÜ MİLLETE HİZMETE ADADIĞI İÇİN Mİ?

Habib@eemhabib #HaydarBaşaTuzak Bu ülkenin geleceğine tuzaktır.

Hiç şaşırmadık daha önce FETÖ de kurmuştu ne oldu O hain kendi çöplüğünde ölümü beklerken, Ekonominin can çekiştiği şu günlerde Sayın Haydar BAŞ bizim tek umut ışığımız oldu. #HaydarBaşaTuzak

nuran dalbudak @nurandalbudak

#HaydarBaşaTuzak kurmak Türkiyenin geleceğini tehlikeye atmaktır ...

#@lckr#@lckrmy

"Ne AB ne ABD; TEK ÇARE BAĞIMSIZ TÜRKİYE" diye haykırdığı için #HaydarBaşaTuzak

Cihan Erdoğanyılmaz @CE4627

#HaydarBaşaTuzak Cumhuriyet düşmanları için hesap vakti. Tüm yetkili makamları göreve çağırıyoruz.

Emine Kısa @EmineKsa7

#HaydarBaşaTuzak yıllarca fetö ile tek başına mücadele eden @HBhaydarbas ı "terörist budur" iftirasını kınıyoruz

Ayşe Rona @ravenraito

Bağımsız bir Türkiye için senelerdir mücadele eden, Milli ekonomi Modeli nin mimarı olan,Hoşgeldin Atatürk kitabının ve 40tan fazla eserin sahibi olan #HaydarBaşaTuzak,bu milletin birliğine beraberliğine, yapılmış bir saldırıdır!

Halil İbrahim Cakin @HIbrahimCKN64

Korkunuz ne #HaydarBaşaTuzak kurmaya devam ediyorsunuz. Kormayın Haydar Baş Bey'in projeleri sizi de kurtaracak nitelikte #HaydarBaşaTuzak

Muhsinlapseki @halitbulut4

#HaydarBaşaTuzak "Devlet Baba" ,"Baba devlet" mottosunu kendine şiar edinmiş bir ilim adamına yapılan bu zorbalığı kınıyorum.

Merve Nur @Merve_Nur_00 "...şüphesiz, Allah tuzakların en hayırlısını kurar." #HaydarBaşaTuzak

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber