İYİ Parti Trabzon İl Başkanı  Azmi KUVVETLİ Trabzon'un Ortak Adayı prof Dr AKSOY Dedi

Genel Başkanlar nezdinde oluşan bu güçlü irade teşkilatlar nazarında da karşılık bulmuş, hatta parti seçmenlerince de teveccühle karşılanmıştır.

Bu iradenin sonucu Trabzon'da CHP ile İyi Partinin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı; belediyeciliği bilen Trabzon’un sorunlarını irdeleyen ve çözümler noktasında yıllarca kafa yoran, vizyon sahibi bir bilim adamı olan Prof.Dr. Atakan AKSOY’dur.

Parti veya isim üzerinden tartışma yaratmak en çok bu güçbirliğine muhalif olan partilere yarayacağının artık görülmesi gerektiğini ve bu tartışmaların artık son bulması gerektiğini düşünüyoruz.

İlçelerde de güçbirliği yapılması yönünde CHP İl Başkanı ile görüşmelerimiz devam ediyor, ilçe teşkilatları da birlikte istişareler yapıyor. İlçelerde sorun çıkar beklentisi içinde olanlar beyhude bir bekleyiş içindedirler.

Biz CHP ile parti menfaatlerini önceleyen bir anlayışla değil ülkenin geleceğinden endişe duyan iki parti olarak masaya oturduk. Bu noktadan meselelere baktığımızı ve mutlaka Trabzon'a yapacağımız faydalı çalışmaların bu doğrultuda neticeler vereceğini ifade etmek istiyorum.

En iyisini yapmak, milletimize en iyi hizmeti sunacak isim veya ekiple sahada olmak istiyoruz, bu ortak irademizdir. Kamuoyunda nifak oluşturma adına yayılan birtakım söylemler gerçeklikten uzaktır.

İşbirliği içinde olduğumuz CHP'nin göstereceği adayları kendi adaylarımız gibi sahipleneceğiz ve sahada işbirliğinin en iyi şekilde temsilini sağlayacağız..

Sorumluluklarımızın farkındayız ve şahsi , insani hiçbir duygumuzun millet menfaatine olan bu oluşumun başarılı olmasının önünde bir engel oluşturmasına müsaade etmemeliyiz..

Kısa bir zaman içinde de işbirliği içinde ilçelerde titizlikle yürüttüğümüz çalışmaların sonuçlarını kamuoyuyla paylaşacağız…

                                                                                                                                                                             Azmi KUVVETLİ

                                                                                                                                                                  İYİ Parti Trabzon İl Başkanı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber