MANLE-DER BAŞKANLIĞINA İBRAHİM KÖSOĞLU SEÇİLDİ

İKİZDERE-Merkezi İstanbul-Kadıköy’de bulunan İkizdere’deki Mahalle sakinlerinin kurduğu MANLE-DER Derneğinin Genel Başkanlığına İbrahim Kösoğlu seçildi.

    İstanbul-Kadıköy’de 3 mahalleyi tek çatı altında toplayan mahalle derneği MANLE-DER Genel Başkanı Yusuf Kösoğlu’nun istifa etmesiyle yılbaşı öncesinde boşalmıştı.İkizdere Yeşilyurt, Kirazlı ve Güney Mahallesinin İstanbul’da yaşayan sakinleri cenaze, düğün, bayram gibi özel günlerde bir araya gelebilmek, muhtaç mahalle insanlarına yardım, muhtaç öğrencilere burs verebilmek amacıyla kurulmuş.2018 yılı sonunda Genel Başkan Yusuf Kösoğlu’nun istifa etmesiyle boşalan Başkanlığa Yönetim Kurulunun toplanmasıyla oy birliği ile İbrahim Kösoğlu seçildi.

     Maltepe Belediyesi Spor Müdürlüğünden emekli eski milli Judocu olan Makine Mühendisi sporcu Başkan İbrahim Kösoğlu yaptığı açıklamasında ’ben başkan seçilerken iki şartım vardı ve sonuna kadar bu iki şartıma sahip çıkacağım. Bu dernekte öncelikle siyaset olmayacak ikinci olarak akraba kimliği kullanılmayacak. Bizim üst kimliğimiz İkizdere Manle olacaktır.3 mahalle halkı olarak ilçemizde mahallelerimizde eksik görülen konularda önayak olacağız. Muhtar ve Belediye Başkanımızla koordineli çalışma yaparak insanlarımıza faydalı olmak istiyoruz. Partilerden değil insanımızdan tarafız ’dedi.

Yapılan seçimde Başkan Yardımcılığına Metin Tavukçu, Yönetim Kuruluna İsmail Eyüboğlu, İlyas Ekşi, Yusuf Tavukçu, MehmetSeymen, Özcan Eyüboğlu, Sadık Tavukçu ve Adnan Eren seçildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber