TRABZON FESTİVALLERİYLE ANILACAK  SALONLAR ÜCRETSİZ OLACAK

Başkan Adayı Akyüz’ü, Trabzon Liselerinden Yetişenler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Kenan Atalay, Vakıf Başkanı Ahmet Kahraman ve dernek üyeleri karşıladı. 
TLYD Dernek Başkanı Kenan Atalay, TLYD konserleri için belediyeye ait kültür merkezlerine ücret ödemek zorunda olduklarını belirterek, sanat derneklerine bu salonların ücretsiz olarak tahsis edilmesi talebinde bulundu. 


SALONLAR ÜCRETSİZ OLACAK
Halktan yetki aldıklarında Trabzon’u kültür, sanat ve festivaller şehri yapacaklarını söyleyen Başkan Akyüz, “Biz Trabzon’u kültür şehri ilan edeceğiz ve Trabzon’u festivaller şehri yapacağız. Her ay farklı bir festivalle şehrimize hem yerli hem yabancı turistleri çekeceğiz.  Çok iyi bir üniversiteli potansiyeli var. Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde şenlikleri çok güzeldi. Biz de çoluk çocuk, ailemizle katılırdık. Şenlikler de bu işin bir parçası olacaktır. Müziğin-sanatın etkisi sandığımızın çok çok üzerindedir. Bizim gelişmemizde. özgün ve topluma faydalı bireyler olmamıza katkı verir. Belediye salonları sizin. Sanatla uğraşan derneklerimize salonlarımızı ücretsiz tahsis edeceğiz, sanatçıya destek olacağız” diye konuştu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber