TUNA TAŞKIN BEN HİZMET ETMEK İÇİN ADAY OLDUM

Başkanla görüşme  yapıp adaylığını açıklayan Taşkın, “İl başkanlığı olma hevesiyle değil, teşkilatıma hizmetkâr olma sevdasıyla yola çıkıyorum.

Trabzon için projelerimiz var.” dedi. İYİ Parti’nin ne zor şartlarda kurulduğuna vurgu yaparak dikkat  çeken Taşkın yaptığı basın açıklamasında, “İYİ parti 2 yıl boyunca zor süreçlerden geçti.

Partiyi kuramaz, yola çıkamaz, seçime giremez dediler.

Biz bunların hepsini başardık.

Biz büyük aileyiz.

Adaylığımı açıklama sebebim genç olarak davama hizmet etmek.

İl başkanımızla da görüştüm.

Fikirlerimizi beyan edip. aday olacagımı söyledim Sağ olsun bir abi olarak kırmadı. Demokrasi İYİ Partinin her yerinde… Demokratik ortamda seçimimizi yapacağız.” diye konuştu.

Fitne, fesatlara izin vermeyeceğini söyleyen Taşkın, “İYİ Partinin yükselişini izleyen iktidar partisi fitne fesat sokmaya çalışabilir.

Bunlara karşıyız. Tek hedefimiz Türkiye’yi iyi yönetmek. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’i cumhurbaşkanı yapmak.” şeklinde belirtti.

TAŞKIN;DERSİMİZE ÇALIŞTIK

Koltuk sevdalısı olmadığını açıklayan Taşkın, “Görevim yokken de kapı kapı dolaşıyordum. teşkilatlar beni tanır Gençliğimiz var. İl başkanlığı olma sevdasıyla değil, teşkilatıma hizmetkâr olma sevdasıyla yola çıkıyorum.

Oturduğum yerden değil, Yani il başkanlıgı koltugunda  oturarak değil halkın arasında çalışmak için biz bu yola çıktık. Vatandaşlarımız en çok seçim zamanı gelindiğini seçimden sonra kimseyi göremediklerinden yakınıyor.

Biz bu algıyı kırmak istiyoruz.

Bizim de çorbada tuzumuz olsun diye adaylığımızı koyuyoruz.

Trabzon için projelerimiz var.

Birçok etkinlik yapacağız. Tarım, sanayi, ekonomi sorunları için komiteler kurup masaya yatıracağız. Dersimize iyi çalıştık.” şeklinde ifadelere yer verdi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber