Hedefimiz doğrultusunda adım adım ilerliyoruz

Kulübümüz Futbol Şube Sorumlusu Semih Hekimoğlu, medya merkezimize hem kampımızı hem de takımımızın genel durumu hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Geçen sezonu 3’üncü bitirip Play-Off oynadıklarını fakat talihsiz bir şekilde elendiklerini söyleyen Semih Hekimoğlu, “Bu sezon daha iddialı bir takım kuruyoruz. İnşallah Play-Off’a kalmadan direk TFF 1.Lig’e çıkmayı planlıyoruz” dedi.

Geçen sezondan 8-9 oyuncunun takımda kaldığını da söyleyen Hekimoğlu, “Bunun üzerine herkesin bildiği gibi kaliteli oyuncuları transfer ettik. Umarım hedeflerimize ulaşacağız. Şuanda takımımız 20 kişi. 2 tane kenar ve 1 tane de santrafor alarak transferi kapacağız. Hedefimiz doğrultusunda adım adım ilerliyoruz” ifadelerini kullandı.

Gruplar ve fikstürü de değerlendiren Hekimoğlu şu ifadeleri kullandı: “Gruplar ilk açıklandığında serzenişim olmuştu. Daha sonrasında baktığımızda bir çok yatırım yapan, kadro olarak kaliteli olan ve şehir takımlarından olan zor diyebileceğim bir gruptayız. Grubun bu şekilde olması bizi hiçbir şekilde rehavete sürüklemeden motive şeklinde tutacaktır”

Takımımızın kampını da değerlendiren Hekimoğlu, “Öncelikle Trabzon etabı, ardından Erzurum kampı ile yeni sezon hazırlıklarını sürdürmekteyiz. Takımımız gayet istekli ve arzulu şekilde yoğun bir tempoda devam ediyor. Burada 10 tane transfer olmasına rağmen, iyi bir aile ortamı oldu. Bu sevindirici. 22 gündür yoğun çalışıyoruz. Sporcuların yorgun olmasına yol açıyor. Erzincanspor maçında kalitemizi gördük. Alınan sonuç ise önemli değil. Bu takım daha iyi olacak” dedi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber