banner240
banner237
banner238

ÜMİTLER ve GENÇLER TÜRKİYE KURAŞ ŞAMPİYONASI   BİLECİK ATATÜRK SPOR SALONUNDA YAPILACAK
Geçen sene Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonuna bağlanan “Kuraş” branşındaki, hakem alt yapısını güçlendirmek amacıyla Türkiye’de ikinci defa açılan Aday Hakemlik Kursu  Ankara 19 Mayıs Spor Kompleksinde   yapılmıştır.

Hakemlik Kursu; 2019 yılında IKA (Uluslararası Kuraş Federasyonu) Merkez Hakem Komitesi üyeliğine seçilen Uluslararası Kuraş hakemlerimizden (three star) Bünyamin Er tarafından verilmiştir. Kuraş Branşı Eğitim Komisyonu Başkanı Yener Yüksel ve Uluslararası hakemlerimizden Mustafa Seren’ de kursun verilmesinde kendisine destek olmuşlardır. Türkiye’de GOSBF na bağlandıktan sonra yapılan hakem kurslarından ikincisi olan Kuraş Aday Hakem kursuna değişik illerden çok sayıda hakem adayı katılmıştır.

ÜMİTLER ve GENÇLER TÜRKİYE KURAŞ ŞAMPİYONASI

Türkiye Ümitler ve Gençler Kuraş Şampiyonasının da 29 Şubat-01 Mart 2020 tarihleri arasında Bilecik Atatürk Spor Salonunda yapılacağı,  
Türkiye Şampiyonasında dereceye giren sporcular arasından IKA (Uluslararası Kuraş Federasyonu) ve EKC (Avrupa Kuraş Konfederasyonu) 2020 faaliyet programında 03-05 Nisan 2020 tarihlerinde Yunanistan’ın Selanik şehrinde yapılacak Avrupa Şampiyonasına katılacak Milli Takımımızın da seçileceği belirtilmiştir.
--
President - Genel Başkan
Kaya Muzaffer  ILICAK 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber