Gümrükçüoğlu Camiler ve Din Görevlileri Haftasını Kutladı


Her yıl Ekim Ayı'nın ilk haftasında kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Dr.Orhan Fevzi GÜMRÜKÇÜOĞLU Bey'in himayelerinde, Trabzon Merkez Kur'an Kursu Öğretmenleri ile bir araya geldik. 

Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü 'nün her yıl belirli bir konu çerçevesinde düzenlediği haftanın bu yılki temâsı "Din Hizmetine Adanmış Ömürler" olarak belirlendi. 
Ömrünü bu kutsal göreve adamış olan çok değerli Hocalarımızla bir araya gelmekten çok büyük onur duyduk. Ayrıca programımıza teşrif edip Hoca Hanımların Din Görevlileri Haftasını tebrik eden Ak Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sn.Erol KAYA Bey'e, Belediye Başkanımız Sn.Dr. Orhan Fevzi GüMRÜKÇÜOĞLU'na ve İl Müftü Yardımcısı Sn.Melek MENTEŞE  Hanım'a şükranlarımızı sunuyoruz.
Sadece Din Görevlisi değil Din Gönüllüsü olarak toplumda her daim insanların dertleri ile dertlenen Hoca Hanımlarımızla böyle bir toplantıda buluşmaktan memnuniyet duyduk. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Aynur ÖZDEMİR 
Trabzon Büyükşehir Belediyesi 
TİSKİ Özel Kalem Müdürü

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber