Başkan Çebi’den Engelsiz Yaşam İçin Tam Destek, Hep Destek

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi engelsiz yaşam adına bugüne kadar yüzlerce destekte bulundu. Yaptıkları her projede engelli kardeşlerimizi düşündüklerini ifade eden Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı Engelliler Derneği Başkanı Yaşar Çakır ile bir araya gelerek araba takdim etti. Engelliler Derneği Başkanı Yaşar Çakır desteklerinden ve ilgilerinden dolayı Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’ye teşekkür etti.


Engelliler Derneği Başkanı Yaşar Çakır açıklamasında; ”Belediye Başkanımız bu zamana kadar engelli bireyleri hiç yalnız bırakmadı ve bırakmamaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde işitme engelli kardeşlerimize yer desteği, bizlere yüzlerce araba desteği ve sayamadığımız bir düzine desteği sağladı. Allah razı olsun.” ifadelerine yer verdi.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi desteklerinin devam edeceğini ifade ederken; ”Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde gönül belediyeciliği düsturuyla her bir vatandaşımızın her daim yanındayız. Engelli kardeşlerimizin hayatlarını bir nebze olsun kolaylaştırmak için çaba sarf ediyoruz. Onlar toplumumuzun en kıymetli yapı taşları ve bizler için son derece değerliler. Engelliler Derneği Başkanımız Çakır’a ve tüm kardeşlerimize saygılarımı sunuyorum.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber