BEBEK SPA MERKEZİ BLUUH BABY SPA TRABZON'DA AÇILDI

Türkiye'nin ilk ve tek Bebek Spa Merkezi Bluuh Baby Spa'da gelişim, öğrenme ve eğlence bir arada!

Bebeklerin fiziksel, bilimsel, sosyal ve duygusal gelişimine olumlu etkisi tüm dünyada kabul gören bebek masajının annelere öneriden öteye geçemediği Trabzon'da bu gün Trabzon Ortahisar İlçesi Toklu Mahallesi Devlet Sahil Yolu No:1, Kebire Apartmanı 1. Kat, 2 Nolu dairede bir ilk gerçekleştirildi.

BU MERKEZLERDE; AİLE KATILIMI YÜKSEK, ANNELER İSE AYRICALIKLI!

Merkezdeki uygulamalar sırasında bebeklere anne, baba ve hatta büyükanne ve dedeler eşlik ediyor. Bebeklerin suda geçirdikleri zamana babaların, büyükanne ve dedelerin ilgisi hayli yüksek.

Anneler bebekleri ile çokça vakit geçirme imkânına sahip ancak babalar ve yakınlar çoğu zaman bebekle vakit geçirme imkânı bulamıyor. Bu noktada merkezde sunulan hizmetler aile aktivitesi olması yönüyle oldukça kıymetli.

Tüm aile bireylerinin katılımına açık olan merkezde bebek bakımının çok büyük bir kısmını üstlenen anneler hem ailecek zaman geçirmenin keyfini çıkarıyor hem de sadece onlara özel gerçekleştirilen el masajı ile anne olmanın ayrıcalığını yaşıyorlar.

SUNULAN HİZMETLER

Suda Dans (Floating): Bebek masajı, bebeğin bedensel ve ruhsal yönden gelişimini destekler. Araştırmalara göre yüzen bebeklerin yüzmeyen bebeklere göre bir çok beceriyi daha erken kazandıklarını göstermiştir. Yüzme bebeklerin kas gelişimini, ayrıca denge ve koordinasyonunu desteklerr. Sinir sistemini rahatlatır, psikolojik ve sosyal gelişimini, basğımsızlı ve özgüvenini destekler.

Bebek Masajı: Bebek masajı, bebeğin bedensel ve ruhsal yönden gelişimini destekleyen, sayısız faydaları olan bir uygulamadır. Masaj, bebeğin sağlıklı büyümesi, gelişmesi, kan dolaşımının hızlanması, kas-iskelet sisteminin gelişmesi ve bağırsaklarındaki biriken gazın çıkarılması gibi pek çok fizyolojik yararlarının yanı sıra, bebeğin çevresiyle iletişimini de güçlendirir.

Çocuk gelişimi ve bebek masajı alanında uzmanlaşmış kadro ile hizmet…

Haber-Fotoğraf: Muhammet Yavruoğlu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber