ÇORUH EDAŞ’TAN KESİNTİSİZ ENERJİ İÇİN PLANLI KESİNTİ DUYURUSU

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), ağustos ayında başladığı Trabzon’un vizyon projelerinden biri olan DM-10 elektrik altyapı projesinin son aşamasında 23.12.2020 tarihinde 09.00 – 12.00 Pelitli eski afet evleri ve 75. yıl çevresinde 09:00 – 12:00, Havaalanı kabini Pelitli çıkışında 09:00 -15:00 saatleri arasında planlı kesinti gerçekleştirileceğini duyurdu.

Yaklaşık 50 bin kişiye kaliteli ve kesintisiz elektrik enerjisi sunmayı amaçladıkları projede yılsonuna kadar tamamlanacak sözünü yerine getirmek için hava şartları ve fiziki koşullara bakılmaksızın yoğun bir çalışma temposu ile saha çalışmalarını yürüten Çoruh EDAŞ, kesintisiz ve kaliteli enerjiyi hizmete sunmak içi gün saydığını belirtti…

Projenin ilk etabında; 47 bin metre orta gerilim kablolu ve 35 bin metre alçak gerilim kablolu yeraltı şebekesi, 5 adet dağıtım merkezi, 85 adet alçak gerilim direği, 2 bin 500 metre kapalı kablo alçak gerilim havai hat, 357 adet galvanizli aydınlatma direği ile 178 adet saha dağıtım panosu tesis edildi.

Projenin ikinci etabında Yalıncak bağlantısı, üçüncü etabında da Kaşüstü bağlantısının gerçekleştirildiği çalışmalar tamamlandığında tüm bölgenin elektrik şebekelerinin yeraltına alındığını ve ciddi oranda güç ilavesi yapılarak bölgede yaşanan elektrik kesintilerine de son verileceği ifade edildi.

Çoruh EDAŞ Trabzon İl Müdürlüğü, belediye ile iş birliği içerisinde gerçekleştirilen Trabzon’un en büyük projelerinden biri olan DM-10 için yatırım çalışmaları esnasında desteğini ve sabrını esirgemeyen tüm yerel yönetimler ile tüm elektrik tüketicilerine teşekkürlerini iletti.

Çoruh EDAŞ Kurumsal İletişim Yönetmenliği

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber