banner240
banner237
banner238

Kaptan Karaya Çıktı İlk 10'a Demir Attı! 

Yıllarca uzak deniz kaptanlığı yaptıktan sonra karaya çıkan ve 50 m2'de başlayıp bugün kendi alanında Türkiye'nin ilk 10 şirketi arasında yer alan Metro Gemi Acentasının kaptanı Vehbi Koç başarı hikayesi "Sıfırdan Başlayanlar'da...

Sıfırdan Başlayanlar Dijital Medya İçerik Üreticisi video hikayelerine devam ediyor. Ekonomi, Spor, Kültür ve Sanat alanında Sıfırdan Başlayanların video hikayelerinin yer aldığı projeye 1992 yılından bu güne denizcilik sektöründe faaliyet gösteren Metro Gemi Acentesi olarak  denizcilik sektöründe hizmet veren Vehbi Koç da hikayesiyle misafir oldu. 

Sektöründe yıllardır gösterdiği başarılı çalışmalarla zirveye yerleşen Vehbi Koç'un denizcilik hayatı, kaptanlık maceraları ve tecrübeleri ile dikkatleri üzerine çekti. 

Sıfırdan Başlayanlar Facebook Sayfası, Youtube Kanalı, Instagram ve Twitter hesaplarının yanı sıra www.sifirdanbaslayanlar.net adresinde yayınlanan video özellikle denizcilik meraklılarına tarafından ilgiyle izleniyor. 


Sıfırdan Başlayanlar ekibinin Trabzon özelinde Doğu Karadeniz ve Türkiye genelinden video hikayelere devam edeceği kaydedildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber