‘’ Trabzon’un DAR SOKAKLARINDA İZ BIRAKANLAR-1 ‘’

Gazeteci-Yazar Turgay Beşyıldız’ın ‘’Trabzon’un DAR SOKAKLARINDA İZ BIRAKANLAR-1’’ adlı, ilk kitabı çıktı.

Tadına doyamayacağınız, özlediğiniz mazide ki Trabzon’u ve hatıralarınızı yaşayacağınız " Trabzon’un DAR SOKAKLARINDA İZ BIRAKINLAR- 1 " başlıklı, 300 sayfalık kitabı, yılların bilgi birikimi ve son beş yıllık çalışmanın ürünü olarak  okunabilecek.

Basımı, İstanbul Ege Reklam Basım Sanatları’nda gerçekleştirilen, Trabzon Kıyı Yayıncılığın titiz ve özverili  desteğiyle oluşan kitap da, eski Trabzon ve  Trabzon sokaklarını arşınlamış ve kent halkı tarafından tanınan ama hikayesi bilinen ve bilinmeyen renkli simaların ve de sokak efendilerinin de hayat hikayeleri mevcut. Akıcı bir üslupla yazılan, yılların yaşanmış birikimiyle, Trabzon kentinin ve bu kadim şehrin tarihinde yaşayan ve yaşamaya devam eden renkli simaların yaşam hikayelerinin yer aldığı kitapta, bazen hüzün, bazen trajedi, bazen gözyaşı, bazen komedi, bazen kahkaha, bazen dram, bazen tebessüm ederek yaşayacağınız ve bir zaman yolculuğuna çıkacaksınız.

Bugünlerde Trabzon, Ankara ve İstanbul’da ki tüm TS CLUP Mağazalarından ve www.trabzon.com.tr nin, TS CLUP sayfasında internet üzerinden, adrese teslim olarak da

elde edebileceğiniz kitabın, ayrıca Kıyı Yayıncılığın a-mail inden sonhabermatbaacilik@gmail.com ve Tel; 0.532.443 89 66  GSM ve WhatsApp üzerinden

ve de İstanbul Ege Reklam Basım Sanatları Şti. den de ulaşabilirsiniz. İçinde bulunduğumuz hafta başında piyasaya çıkan ‘’ Trabzon’un DAR SOKAKLARINDA İZ BIRAKANLAR-1 ‘’ beklenenin üzerinde ilgi görmesi nedeniyle, yayın evinin önümüzdeki günlerde 2. basımı yapması gündem de olacak.

Sürekli Sarı basın Kartı sahibi olan yazarın, söz konusu kitabının devamı niteliğini taşıyan 2.sine ait yazılar da, önümüzdeki haftalardan itibaren yazılmaya başlanacağı öğrenildi. 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber