GENEL BAŞKAN VEKİLİ YILDIRIM VE BAKAN KURUM’DAN MİLLET BAHÇESİ’NE YAKIN İLGİ  

 
Trabzon’a gelen AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, çalışmaları büyük oranda tamamlanan Ortahisar Millet Bahçesi’nde incelemelerde bulundu. Genel Başkan Vekili Yıldırım ve Bakan Kurum, Ayasofya mevkiindeki esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ettiler.
 
AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bölgemize yapacağı ziyaret öncesi Trabzon’a geldi. Yıldırım ve Kurum’u havalimanında Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve il protokolü karşıladı.


 
ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİLER
Genel Başkan Vekili Yıldırım ve Bakan Kurum, Trabzon ziyaretlerinde ilk olarak Ayasofya Camii’nde Cuma namazı kıldılar. Ardından Ayasofya mevkiinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Yıldırım ve Kurum, büyük ilgiyle karşılandılar.


 
BAŞKAN ZORLUOĞLU BİLGİLENDİRDİ
Gördükleri ilgiden memnuniyet duyan Genel Başkan Vekili Yıldırım ve Bakan Kurum, Trabzon’un prestij projeleri arasında yer alan Ortahisar Millet Bahçesi’nin son durumunu yerinde gördü. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Millet Bahçesi’ne Büyükşehir Belediyesi tarafından kazandırılan buz pateni ve kaykay pisti ile ilgili bilgilendirmede bulundu. Ortahisar Millet Bahçesi’nin çok güzel olduğunu belirterek emeği geçenlere teşekkür eden Yıldırım, "Millet Bahçemiz Trabzonlu vatandaşlarımıza hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber