HER DAİM BÜYÜK DESTEKLERİNİ GÖRDÜĞÜMÜZ

Her yıl olduğu gibi 2020 yılında da Bölgemiz ihracatının geliştirilmesine yönelik yaptığımız çalışmalarda, çok değerli basın camiamızın büyük desteklerini gördük. Sağlık dışında her şeyin ikinci planda kaldığı bir yıl olan 2020 yılı herkes için sıkıntılı bir yıl olarak hafızalarımıza kazınmıştır. Bu zor süreç içinde ihracatçılarımız çalışma tempolarını düşürmeden hatta ve hatta sağlıklarını bile ikinci plana atarak, Ülkemiz için dünya için üretimlerine devam etmiş, Doğu Karadeniz Bölgemizden dünyanın dört bir yanına ihracat gerçekleştirmiştir. Bu zor dönemde ihracatçımız her yıl olduğu gibi en büyük destekçisi basın mensuplarını yanında görmüş ve basınımızın verdiği güç ile ihracatta önemli başarılara imza atılmıştır.

Tüm olumsuzların geride bırakılarak yepyeni bir başlangıç olmasını temenni ettiğimiz 2021 yılında çok daha güzel ihracat başarılarına imza atmamız, değerli basın mensuplarımızın desteği ile başarılabilecektir.

Bu vesile ile bizlere verdikleri desteklerden dolayı değerli basın camiamızın yeni yılını tebrik ediyor, 2021 yılının tüm basın mensuplarına, ihracatçımıza sağlık ve huzur getirmesini, Covid-19’un tarihten silindiği, etkilerinin ortadan kalktığı bir yıl olmasını diliyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber