Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar “Büyük Başarılara İmza Atıyoruz”

Toplantıda konuşan AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar; AK Parti iktidarları döneminde hayal edilemeyecek başarılara imza atıldığını ifade ederek, "AK Parti 19 yıl içinde girmiş olduğu 15 seçimden istisnasız en yüksek oy oranıyla  ve birinci parti olarak çıkmış ve  bundan sonrada zirvede olmaya devam edecektir” dedi.

Milletvekili Günnar; “İyi Parti Grup Başkanvekilinin ne yazık ki bir şehit ağabeyinin, bacısına acımasızca, hiç bir şekilde işitmediğimiz galiz bir küfürle hakaret ederken, bu saate kadar İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'den maalesef herhangi bir kınama açıklaması  gelmemiştir. Böylesine çirkin bir olay karşısında sessiz kalınması çok vahimdir" dedi.

AK Parti’nin dünyanın en fazla üye sayısına sahip Sivil Toplum Kuruluşları’ndan biri olduğunun altını çizen Günnar; "Bu partiyi millet adına hep birlikte temsil ediyoruz. AK Parti’nin üyeleri olarak hepimiz Sayın Cumhurbaşkanımıza layık şekilde  kapı kapı dolaşarak yaptığımız yatırımları ve hizmetleri anlatmamız gerekiyor. Türkiye düşmanlarına ve  bayrağımızın dalgalanmasını engellemek  isteyenlere fırsat vermemek  için AK Parti’nin ve Cumhur ittifakının 2023 seçimlerinden güçlü bir şekilde yeniden iktidar olarak yoluna devam etmesi için birlikte gayret etmeliyiz” dedi.

Konuşmasının son bölümünde Milletvekili Günnar; “Gelecek nesillere daha zengin ve müreffeh bir ülke bırakmak için kurulduğumuz ilk günkü gayret ve samimiyetle çalışmaya devam etmeliyiz. AK Parti olarak sandıklarda sandık yönetim kurulu üyelerimizle ve sandık başkanlarımızla, mahalle başkanlarımızla köy köy, yayla yayla, mahalle mahalle, apartman apartman, komşu komşu diyerek daha çok çalışmalıyız. Biz Allah’ın izni ile doğru yoldan ayrılmadıkça Cenab-ı Allah’ta bizlere yardım etmeye devam edecektir” diyerek sözlerini tamamladı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber