banner240
banner237
banner238

BAŞKENT’TE HORON FIRTINASI

 3. GÜN ETKİNLİKLERİNDE SAHNE ALAN EKİP, PERFORMANSIYLA BÜYÜK ALKIŞ TOPLADI

ANKARALILAR HORON HALKASINA EŞLİK ETTİ, ORTAYA RENKLİ GÖRÜNTÜLER ÇIKTI

TRABZON GÜNLERİ 12 NİSAN’A KADAR DEVAM EDECEK

Trabzon Günleri’nin 3. gününde sahne alan Kuzeyin Uşakları horon ekibi, sergilediği performansla Başkent’te adeta Trabzon fırtınası estirdi.

Başkent Ankara’da düzenlenen Trabzon Günleri, 3. gününde de coşkusunu artırarak devam etti. Etkinlik alanında sahne alan Kuzeyin Uşakları horon ekibi, sergilediği performansla izleyenlerden tam not aldı.

SAHNEDE KARADENİZ RÜZGÂRI ESTİ

Yöresel kıyafetleriyle sahneye çıkan ekip, horonun ritmini ve Karadeniz’in enerjisini Başkent’e taşıdı. Kemençe eşliğinde sergilenen gösteri, izleyicileri adeta yerinde duramaz hale getirdi.

Gösteriyi izleyen vatandaşlar, zaman zaman horon halkasına eşlik ederek coşkuya ortak oldu. Etkinlik alanında toplanan kalabalık, uzun süre ekibi alkışladı. Ortaya çıkan görüntüler, Trabzon kültürünün birlik ve eğlence ruhunu bir kez daha gözler önüne serdi.

TRABZON GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Kültür, sanat ve eğlenceyi bir araya getiren Trabzon Günleri, 12 Nisan Pazar gününe kadar Başkent Millet Bahçesi’nde ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek. Etkinlik kapsamında konserlerden gösterilere, yöresel lezzetlerden kültürel tanıtımlara kadar birçok program Ankaralılarla buluşuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber