Diller farklıydı, dinler farklıydı ama dertler aynıydı  Milli Ekonomi Modeli insanlık için en büyük şanstır

Avusturya Viyana Üniversitesi’nde 21 ülkeden 50 akademisyenin sunum yaptığı 11. Uluslararası Milli Ekonomi Modeli Kongresi’ni yorumlayan BTP Lideri Hüseyin Baş “Diller farklıydı, dinler farklıydı ama dertler aynıydı. Milli Ekonomi Modeli insanlık için en büyük şanstır” dedi.

11. kez düzenlenen Uluslararası Milli Ekonomi Modeli Kongresi’ne 21 farklı ülkeden 50 akademisyen ve bilim insanı katıldı.

Uzman isimler Milli Ekonomi Modeli’nin Dünyanın içinde bulunduğu ekonomik ve sosyal krizlere sunduğu çözüm formüllerini anlattı.

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş kapanış konuşmasının ardından kongreyi değerlendirdi.

“Gerçekten tarihi anlara şahitlik ettik. 2 gün boyunca 21 farklı ülkeden 50 farklı akademisyen buradaydı. Diller farklıydı, dinler farklıydı ama dertler aynıydı. Herkes aynı şeyleri söyledi” diyen BTP lideri şöyle devam etti:

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber