GENEL BAŞKAN KARAMOLLAOĞLU TRABZON'DA İFTARDA PARTİLİLERLE BİR ARAYA GELDİ

Karamollaoğlu konuşmasına Çaykara Bayburt sınırında yol açma çalışmaları sırasında çığ altında kalan AA Muhabirini ve arama kurtarma sırasında elim bir kaza sonucu şehit olan 2 askeri Rahmetle anarak başladı.

RAHMET AYINDAYIZ

Ramazan ayının Rahmet ayı olduğunu ifade eden Karamollaoğlu, 'İçinde bulunduğumuz Ramazan ayı rahmet ayı olduğu kadar Allah yolunda mücadele etme ayıdır. Sevgili Peygamberimiz (s.a.v) ashabı ile birlikte çıktığı seferlerin, yani Cihat çalışmalarının birçoğunu Ramazan ayında yapmıştır. Oruçlu iken Allah yolunda mücadele etmemenin büyük mükâfata mazhar olduğunu Sevgiliyi Peygamberimizin (s.a.v) yaşantısından öğreniyoruz. Bunun için bizlerde bu ay içinde daha çok çalışmalıyız. İnsanlara hakikatleri anlatmayı, Hakkı hakim kılma mücadelesini bu ay içinde daha fazla yapmalıyız." dedi.

İNSANLAR İSLAM'A KOŞUYOR

Dünyada İslam'ı kötü göstermek için büyük bir mücadelenin yapıldığını söyleyen Saadet Lideri Temel Karamollaoglu, " Maalesef dünyada İslamafobi adı altında bütün insanlığın saadetini isteyen İslam dinini terör yaftası ile karalayarak insanlara kötü göstermek için her alanda büyük mücadele içindeler. Fakat ne kadar mücadele ederlerse etsinler Allah'ın izni ile başaramayacaklar. Müslümanlara karşı yapılan engellemeler, dünya genelinde yüzbinlerce insanın İslam'ı seçmesine vesile oluyor. " diyerek Müslümanlar olarak bizlerin de İslam'ın gereği olan güzel ahlak ile ahlaklanarak, yakınlarımıza, komşularımıza, çevremize ve insanlara adaletle davranacağız. Yalan söylemeyeceğiz, İftira atmayacağız, kimseyi aldatmayıp, aldanmayacağız, gasp, hırsızlık, hakaret, rüşvet, adam kayırma, israf etme gibi İslam'ın yasakladığı kötü alışkanlıklardan uzak duracağız. Bu yanlışları yapan kardeşlerimizi de güzel bir dille uyaracağız." uyarılarında bulundu.

NEREDE KAN VE GÖZYAŞI VARSA, ORADA MÜSLÜMANLAR VAR!

'İslam âlemi adeta kan kaybediyor' diyen Karamollaoğlu, " Dünyanın neresinde bir kan, gözyaşı ve kargaşa varsa orası maalesef Müslümanların yaşadığı ülkeler. İslam âleminin bu olumsuz tablosu karşısında sadece konuşarak, kınamayarak, oturduğumuz yerde dua ederek sorunları çözemeyiz. Dertlenip elimizden gelen bütün gayreti göstererek mücadele etmeliyiz. Mücadele edenlerle birlikte olup maddi ve manevi destekte bulunmalıyız. " ifadelerini kullandı.

BİZ DİĞERLERİNDEN FARKLIYIZ

Milli Görüş neferlerine büyük görevler düştüğünü sözlerine ekleyen Karamollaoğlu, "Milli Görüş iktidarda ve hükümet ortağı olduğu her dönemde ülkemiz insanlarını ve dünya mazlumlarının kurtuluşu için elinden geleni yapmıştır. Erbakan hocamız 8 ay gibi kısa bir zamanda bütün insanlığın saadeti için D8 İslam Birliğini kurmuştur. Üstelik bunlarla mı birlik kurulacak denen liderleri bir araya getirerek, eksiklikleri değil faydalı işleri görüşüp bütün insanlık için birlik oluşturuldu. Ki bu birlik mazlumların sevincine, zalimlerin de üzülmesini vesile olmuştur. Bütün bunlardan dolayı Milli Görüş Saadet Partisi diğerlerinden farklıdır. Biz bütün insanlığın saadeti için mücadele eden teşkilatız. Bize hakaret eden, İftira atan ve her türlü engeli koyanların da kurtulması için mücadele eden kadim bir teşkilatız." dedi.

Geniş katılım ile gerçekleştirilen iftar programına, Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcıları, Hasan Bitmez, Ömer Faruk Yılmaz, Birol Aydın'ın yanı sıra diğer partilerin temsilcileri, İlçe Başkanları, Gençlik Kolları, Hanım Kolları, teşkilat üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber