TEŞEKKÜRLER TRABZON TEŞEKKÜRLER ORTAHİSAR

Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingine yoğun katılım gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

Bütün dünyada mazlumların ve masumların umudu haline gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha Trabzon’da ağırlamaktan büyük bir sevinç ve mutluluk duyduklarını ifade eden Genç, “Bugün, Trabzon bir kez daha farkını göstermiştir.

Her fırsatta Trabzon’a ve bölgemize muhabbetini ve alakasını ifade eden Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı bağrımıza bastık. Milletimizin sevgisi ve ilgisinden güç alan Cumhurbaşkanımız Trabzon’dan moral bularak ayrıldı. 15 yıldır gecesini gündüzüne katarak milleti için hem yurtiçinde hem de yurtdışında olağanüstü bir çaba gösteren Cumhurbaşkanımıza karşı görev ve sorumluluğumuzu layıkıyla yerine getirebilmek için Meydan Parkı’nın hınca hınç dolduran bütün hemşerilerimize teşekkür etmeyi borç bilirim. Şehrimize yaptığı bütün ziyaretlerde Cumhurbaşkanımızı bugüne kadar hiçbir zaman yalnız bırakmadık, bundan sonra da asla yalnız bırakmayacağız. Ve Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefler doğrultusunda canımızı dişimize takarak büyük bir mücadele ortaya koyacağız.

Bundan kimsenin en ufak bir şüphesi olmasın. Sayın Cumhurbaşkanımızın 2023 hedeflerine ulaşması için Türk milleti elinden gelen gayreti ve çabayı ortaya koyacaktır. Bu vesilelerle bölgemize sayısız yatırım ve projelerin kazandırılmasını sağlayan Sayın Cumhurbaşkanımızın mitingine yoğun bir katılım gösteren bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyor, saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum.” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber