GSB Erzurum sportif projelerde atağa kalktı

Devrim Aktürk

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yaptıkları çalışmalarla ve sunduğu hizmetlerle yediden yetmişe herkesin takdirini kazanmaya devam ediyor. Son dönemlerde sporcu konusunda önemli isimleri milli takıma kazandıran Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığı doğrultusunda farklı branşlarda açtığı sportif faaliyet ve projelerle atağa kalktı. 

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü herkesin sportif faaliyetlere katılması için "Evin Sultanları", "Mutlu Çarşamba", "Yetenek Taraması", "Koşabiliyorken Koş", "3x3", "'Yurdum Spor Yapıyor" ve "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" eğitimlerine başladı.

"ENGELLERİ ORTADAN KALDIRIYORUZ"
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk, kentteki vatandaşlara resmi Twitter hesabından duyurularda bulunarak, "Bakanlığımızın en önemli projelerinden 'Evin Sultanları' projesinin yürütücüsü olarak 'Evden Salona' sloganıyla tüm kadınlarımızı spora bekliyoruz. Bakanlığımızın 'Mutlu Çarşamba' Projesi ile engelleri ortadan kaldırıyoruz. Gelin hep birlikte spor yapalım, engelleri ortadan kaldıralım."

"ÇOCUKLARIMIZIN YETENEKLERİNİ ORTAYA ÇIKARIYORUZ"
"Yeteneği Keşfet... Gençlik ve Spor Bakanlığımızın, Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte yürüttüğü 'Yetenek Taraması' projesi sayesinde çocuklarımızın yeteneklerini ortaya çıkarıyoruz. haydi çocuklar yetenek taramasına. 'Koşabiliyorken Koş Erzurum' Bakanlığımızın  'Koşabiliyorken Koş Projesi' kapsamında tüm halkımızı spor yapmaya ve sağlıklı yaşamaya davet ediyoruz. 3x3 projesi kapsamında tüm gençlerimizi basketbol oynamaya davet ediyoruz."

"EVDE KALMAK YOK SPOR ZAMANI"
"Yurdum Spor Yapıyor' projesi kapsamında KYK yurtlarımızda kalan tüm öğrencilerimiz gönüllerince istedikleri anda spor salonlarımızda ve spor tesislerimizde spor yapabilir. Tüm KYK  öğrencilerimizi spora bekliyoruz. Mutlaka bize gelip yüzme öğrenmelisin yüzme bilmeyen kalmamalı. Evde durmak yok spor zamanı takımını kur. Tesislerimiz sizleri bekliyor. Başvuru ve bilgi için ilçe müdürlüklerimize başvurabilirsiniz." ifadesini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber