Konfederasyon başkanımız Ali DÜŞMEZ ‘e haksız saldırıları kınıyoruz.

Bilim ve sağlık kurullarının önerileri doğrultusunda tüm amatör ligler iptal edilmiştir.

Gelinen noktada ülke genelinde pandeminin yükseliş göstermesinden dolayı devletimizin yetkili organlarının kararları neticesinde tedbirler artırılmış ve yeni önlemler alınması hususunda milletimiz bilgilendirilmiş. Ayrıca risk oluşturacak tüm etkinliklerin düzenlenmemesi tavsiyesinde bulunulmuştur.

Özellikle amatör lig karşılaşmalarında yeterli sağlık tedbirlerinin alınamayacağı , covid 19 testlerinin gerçekleşmesinde olumsuzluklar yaşanabileceği, insan sağlığı ile ilgili yeterli riskler oluşabileceği görüşü oluşmuş ve ekim sonuna kadar TFF tarafından müsabakaların oynanmayacağı ,ondan sonraki süreç içinde ilgili birimler ile görüş alış verişinin devam ettiği belirtilmiş olmasına rağmen Federasyon başkanımız Ali DÜŞMEZ’in şahsına yönelik yazılı ve görsel basında spor ruhuna uymayan ithamlarda bulunulmuştur.

Kulüp başkanlarına karşı sorumlu olan ASKF’lerin muhatabı olmayan şahıslar tarafından Konfederasyon genel başkanına yapılan bu saldırıların aska cevapsız kalmayacağını belirtiyor, haddi ve hakkı olmayan şahısların klavye kahramanlıklarını kınıyoruz.

ASKF YÖNETİM KURULU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber