Maratonda dereceye girenlere ödülleri takdim edildi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunun 101’nci yıldönümü münasebetiyle, bu yıl 39’uncusu düzenlenen Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, 24’üncüsü düzenlenen Halk Koşusu ve 4’üncüsü gerçekleştirilen 11.5 km Koşusunda dereceye girenlere ödülleri düzenlenen törenle takdim edildi.

Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde düzenlenen törende katılımcılara seslenen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un gerçek bir spor şehri olduğunu söyledi. Gümrükçüoğlu, “Bugün Trabzon’un 101’inci kurtuluş yıldönümü vesilesiyle, tam 39 yıldır devam etmekte olan Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, 11.5 km Koşusu ve Halk Koşusunu hep birlikte yaşadık. Bu önemli spor organizasyonumuza yurt içi ve yurt dışından katılım gösteren lisanslı sporcularımızdan spor sevdalılarına kadar herkese teşekkür ediyorum. Trabzon birlik ve beraberliğin, barış ve kardeşliğin şehridir. Trabzon, insan sevgisi ve medeniyetin şehridir. Bugün şehrimizde icra edilen bu büyük spor organizasyonu bunu tüm dünyaya bir kez daha ilan etmiştir” diye konuştu.

Uluslararası Trabzon Yarı Maratonu, Halk Koşusu ve 11.5 km Koşusunda dereceye girenlere toplamda 75 bin TL para ödülü verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber