AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları  sağlık çalışanları çocuklarına 'Anne Keki' projesi.

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanlığından koronavirüs bir mücadele kapsamında ailelerine yeterince vakit ayıramayan sağlık çalışanları çocuklarına 'Anne Keki' projesi.


AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları olarak 18 İlçe Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Birim başkanlarının koordinesinde sağlık çalışanlarının çocukları için ‘Anne Keki’ yaparak üzerine ekledikleri notlarla kendilerine hediye ediliyor.

AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürmen koronavirüsle mücadele kapsamında herkesin üzerine düşen görevleri layıkıyla yerine getirmesi gerektiğini belirterek "Özellikle bu süreçte gece gündüz demeden çalışan sağlık ordumuzdan Allah razı olsun. Kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Onlar insanlarımızın sağlığı için büyük mücadele veriyor. Biz de bu süreçte hem onlara hem de yoğun mesaileri dolayısıyla onların zaman ayıramadığı çocuklarına güzel bir proje ile sürpriz yapmak istedik."dedi.

Sağlık çalışanlarına yalnızca bu süreçte değil her zaman hassasiyet gösterilmesi gerektiğini vurgulayan Sürmen : "Onlar bizim her şeyimiz. En zor günlerimizde bizlere şifa oluyorlar. Pandemi sürecinde çok daha fazla mesai harcıyorlar. Bizler onların yoğunluğunu azaltmak için temizlik, maske ve mesafe kurallarına riayet etmeliyiz. Sadece lafta sağlık çalışanlarımızın yanındayız demekle olmuyor. Bu projemiz ile sağlık çalışanlarının kıymetli çocuklarını sevindirirken aynı zamanda da koronavirüsle mücadele kapsamında alınması gereken önlemleri tekrar tekrar anlatacağız."şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber