BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİS TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR 

Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu, toplantı öncesi koronavirüs tedbirleri kapsamında ekipler tarafından etraflıca dezenfeksiyon işleminden geçirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, salonda bulunan Meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğünün üst yöneticileri ve basın mensuplarını selamlayarak Meclis toplantısının açılışını yaptı. 

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ 
Toplantının başında söz alan Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurukız, Şalpazarı Grup İçme Suyu Projesi’nin ihale edilmesinden büyük memnuniyet duyduklarını belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkürlerini ileten Kurukız, “Şalpazarı’mızın 100 yıllık su sorununu ortadan kaldıracak ve aynı zamanda elektriğini kendi üretip turizme de katkı verecek bu önemli proje nedeniyle, Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu başta olmak üzere TİSKİ Genel Müdürümüz Ali Tekataş ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.   

GÜNDEM MADDELERİ KABUL EDİLDİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi haziran ayı toplantılarının 2’nci oturumunda gündem dışı teklif bulunmayınca, Meclis gündemine geçildi. Meclis toplantısında, Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen 3 ve İmar ve Bayındırlık Komisyonu’ndan gelen 4 madde olmak üzere toplam 7 madde müzakere edildi. Toplantı, Meclis üyelerinin oylarına sunulan gündem maddelerinin kabul edilmesinin ardından sona erdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber