banner240
banner237
banner238

Mardin’den Giresun’a taziye ziyareti

Mardin’den gelen muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarından oluşan bir heyet, Giresun’da sel faciası sonrası hayatlarını kaybeden ailelere taziye ziyaretinde bulundular.

Mardin Muhtarlar Derneği (MMD) Başkanı İsa Dal ve Mardin Toplumsal Dayanışma Federasyonu (MTDF) Başkanı Şerif Öter Giresun’da yaşanan sel felaketi sonrası gördükleri manzara karşısında çok etkilendiklerini belirterek, yaşanan mağduriyetin çok büyük olduğunu ifade ettiler.

Acılar ortak, gözyaşları aynı…

Mardin Muhtarlar Derneği Başkanı İsa Dal sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza ve şehit olan askerlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet dilediklerini ifade ederek, “Acılar ortak, gözyaşları aynıdır. Ziyaretlerimizle birlikte bütün Mardin halkının taziyelerini de ilettik. Bu çok anlamlı ve değerli girişime destek veren başta Mardin valimiz Mahmut Demirtaş ve Artuklu Belediye başkanımız Abdülkadir Tutaşı olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Ayrıca bizleri Giresun’da ağırlayan Giresun Muhtarlar Derneği başkanımız Ertuğrul Oksal ve bütün çalışma arkadaşlarına da şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Bakan Soylu’ya teşekkür…

İsa Dal, Kardeşlik ve gönül köprüsü projeleri kapsamında Giresun ve Trabzon’a çeşitli ziyaretlerde bulunduklarını da dile getirerek şöyle devam etti:

“Gecesini gündüzüne katarak hem terörle mücadele konusunda hem de kardeşlik projelerinin sürdürülmesinde çok büyük emekleri olan Sayın İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ da ayrıca teşekkür etmek istiyoruz. Biz kendisinden razıyız. Mardinli muhtarlar olarak kapısını, gönlünü daima bizlere açmış, her zaman ciddiye almıştır.”

Zorluoğlu’nu Mardin’e bekliyoruz…

Bir teşekkürde Trabzon’da kendilerini ağırlayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na eden Dal, “Sayın başkanımızı en kısa zamanda Mardin’e bekliyoruz. Kendilerini ağırlamaktan onur duyarız’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber