AKÇAABAT BELEDİYESİ’NDEN İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA HASTA YATAĞI YARDIMI

Akçaabat Haçkalı Baba Devlet Hastanesi Evde Sağlık Hizmetlerinden, Akçaabat Belediyesine ulaşan talepler doğrultusunda hastalar evlerinde ziyaret edilerek hasta yatakları ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor.

HEPİMİZ BİR GÜN AYNI DURUMA GELEBİLİRİZ"

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ihtiyaç sahibi vatandaşlarla ilgili sosyal projelerinin devam edeceğini ifade ederek, “İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde, çalışmalarımızı aksatmayarak vatandaşlarımızın derdine derman olmaya devam ediyoruz. Küresel salgınla mücadele kapsamında sosyal yardımlarımızı daha yoğun bir şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz. Yatalak durumda olan vatandaşımızı Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekibimiz ziyaret etti. Hastaların sıkıntılarını giderme konusunda gayret gösteriyoruz. Hepimiz bir gün sağlık sorunu yaşayarak, aynı duruma gelebiliriz. Akçaabat Belediyesi olarak gücümüzün yettiğince hastalarımıza ve yakınlarına yardımcı olmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yeni Mahalle, Dörtyol ve Çolaklı Mahalle’lerinde yaşayan hastalarımız ziyaret edilerek hasta yatakları kendilerine teslim edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber