BÜYÜKŞEHİR’DEN ÖZEL GEREKSİNİMLİ BİREYLERE ZİYARET


Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu tarafından hayata geçirilen Engelsiz Yaşam Akademisi’nde eğitim gören özel gereksinimli bireyleri evlerinde ziyaret ediyor.
 
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun seçim vaatleri arasında yer alan ve bir süre önce hizmete giren Engelsiz Yaşam Akademisi’nde çok sayıda özel gereksinimli birey eğitim görüyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri, özel gereksinimli bireylerin sıkıntı yaşamadan eğitim görmeleri için onları sabah evlerinden alıp, akşam evlerine bırakıyor.
 
AİLELERLE BİR ARAYA GELİYORLAR
Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Muharrem Çimşit, beraberindeki ekiple birlikte, Engelsiz Yaşam Akademisi’nde eğitim alan özel gereksinimli bireyleri evlerinde de ziyaret ederek, ailelerle bir araya geliyor. Bu kapsamda Maçka ilçesi Esiroğlu Mahallesi’nde yaşayan Sami ve Yusuf Yavuz kardeşler ile ailelerine ziyarette bulunuldu.
 
ZORLUOĞLU’NUN SELAMINI İLETTİLER
Ziyaretlerle ilgili açıklamalar yapan Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Muharrem Çimşit, “Trabzon Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Yaşam Akademisi’nde eğitim verdiğimiz özel gereksinimli çocuklarımızın ailelerini ziyaret ederek, sıkıntılarını dinliyoruz. İstekleri olursa, elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’nun selamlarını ve sevgilerini kendilerine iletiyoruz” şeklinde konuştu.
 
BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ
Sami ve Yusuf Yavuz’un ailesi ise ziyaret nedeniyle memnuniyet duyduklarını belirterek, “Uzun yıllar Almanya’da yaşadık. Çocuklarımız Türkiye’ye döndükten sonra aldıkları eğitimlerle ilerleme katettiler. Bu yıl da Büyükşehir Belediyesinin Engelsiz Yaşam Akademisi’nde onlarla çok güzel ilgileniliyor. Çocuklarımız her sabah evden alınıp, eve bırakılıyor. Trabzon’a böyle bir merkezi kazandırdığı ve özel gereksinimli bireylere verdiği önem nedeniyle başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu’na, hocalarımıza ve emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandılar.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber