banner240
banner237
banner238

Milletimiz geçmişte çok büyük yanlışlar yaparak böyle hainlere generallik payesi vermiştir. Sen milletin ekmeğini ye sonra da dön onun özgür oyları ile seçip yetkilendirdiği Cumhurbaşkanına ve hükumete kafa tut.

Bu zihniyetin demokrasi dediği sistem böyle bir ucube sistemdir. Bunu nasıl savunabiliyorlar akıl fikir ermez. Kimse kalkıp bunun adına fikir hürriyeti gibi bir yakıştırma yapmasın. Bunun fikir hürriyeti ile uzaktan yakından hiçbir alakası yoktur. Bu düpedüz bir zorbalıktır, ahlaksızlıktır ve alçaklıktır.

Ak Parti hükumeti iş başına geldi geleli bir kısım muhalefet sürekli battık batıyoruz, çok yakında görün bakın neler olacak. Ekonomi dibe vurdu gibi felaket beklentileri yaratmaya çalışmaktadır. Çok şükür ülkemiz ne battı ne de ufukta herhangi bir tehlike var.

Türkiye’de halk bu CHP zihniyetinden tiksinmektedir. CHP liler henüz bunu farkına varabilmiş değildirler. Sürekli halkın kendilerine duyduğu bu antipatiyi görmezden gelerek siyaset üretmeye çalışıyorlar.

Yani şimdi 103 tane fosilleşmiş sözüm ona amiral bu çıkışını kim adına yapıyor belli değil mi. Adama demezler mi o kadar yüreğin yetiyorsa işte meydan buyur çık ikna et bu halkı sen iktidar ol. Uzaktan gazel okumak çok kolay.

Benim bildiğim demokrasilerde seçilmiş insanlar yasalarda yazılı bir suçu işlemedikleri sürece bir sonraki seçime kadar görev yaparlar. Bir sonraki seçimde tekrar aday olup seçilemezse gider. Sistem böyle işler.

Bir Türk vatandaşı olarak benim de bu iktidara yönelik pek çok eleştirim vardır. Zaman zaman onları dile getiren yazılar da yazıyorum. Ama her şeyin meşru bir kuralı ve kaidesi vardır. Herkes aklına geleni yapamaz. Yaparsa kaos olur.

Herkes kendi işini yapacak kimse kimsenin işine karışmayacak. Tayyip Erdoğan ne yapsın şimdi sayın paşalarım milletimiz beni seçti ama ben yapamıyorum buyurun gelin siz yapın mı desin. Yahut da siz buyurun ben sizin emirlerinizi yerine getireyim mi desin. İstenen nedir.?

Şimdi

Bu sözüm ona paşalara bizim muhalefet balıklama sahip çıkacaktır bunu biliyorum. Kimileri ise kimsenin aklından geçmeyen yorumlar yapacaklardır bunlara bir diyeceğim yok.

Ne var ki, yapılan bu hadsizliği hiçbir yorum haklı gösteremez. Bu ve benzeri müdahaleler tarihin tozlu raflarında birer yüz karası olarak kalacaktır.

Kimi askerlerin 28 Şubat muhtırasının bin yıl süreceğini ileri sürmüşlerdi ne oldu hepimiz biliyoruz. Bu iddiayı ortaya atanların ne kadar basiretli oldukları çok geçmeden ortaya çıkmadı mı?

Demokrasiye müdahale heveslilerini haklı gören bir kesim vatandaşlarımızın olduğunu biliyorum. Ancak o vatandaşlarımızın temel amaçları ile bu müdahalecilerin temel amaçlarının aynı olabileceğini asla düşünemiyorum. 04.04.2021

M.Sadullah SAĞLAM

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber