banner240
banner237
banner238

Seçim sonuçları bir bakıma malumun ilanı şeklinde gerçekleşti. Ne var ki, bazılarına göre mamulün hilafı şeklinde olmuş.  

Demek ki, şartlanmışlık veya önyargı da deniliyor galiba, insanların beyinlerinin normal bir şekilde çalışmasını böyle önlüyor. 

Her türlü verinin gözünüzün önünde olmasına rağmen halen kazanmayı ummak insanın kendini aldatması veya avutması değil de başka nedir. 

İşte Millet İttifakının durumu böyle bir şey. 

Ayni şeyleri tekrar edip farklı sonuçlar beklemek delilik belirtisidir diyor RİTA MAE BROWN. 

Bizim muhalefetimizde ve dolayısı ile onu destekleyen taraftarlarda maalesef bu belirtiler bariz bir şekilde kendini göstermektedir.  

Millet ittifakı taraftarlarına göre Cumhur ittifakına oy verenler dünyanın en aşağılık insanları. Bu duygularını medya üzerinden de farklı şekillerde istedikleri gibi yansıtıyorlar.  

Selahattin Demirtaş gibi PKK uzantısı bir partinin genel başkanını hapisten çıkaracaklarmış. Vay beee.  

Bu kadar PKK sempatizanı iseniz kandil sizi bekliyor gidin oraya.  

Bizin varlık ve birliğinizin bekası için hayatlarını feda eden şehitlerimizin ne günahı vardı.  

Adam Apo pisliğinin heykelini dikeceğini söylüyor siz de ona özgürlük istiyorsunuz.  

KHK larla görevden alınanların kimler olduğunu bütün milletimiz biliyor siz bilmiyor gibi yaparak onları geri iade edeceğinizi söylüyorsunuz.  

Bu vaatlerinizin sonu yok. Hepsini saymak istemiyorum.  

Demek oluyor ki, siz Allah göstermesin iktidar olacak olsanız bu ülkede kaos başlayacak.  

Sahi siz bu milletle dalga mı geçiyorsunuz sayın Kılıçtaroğlu.? 

Ülkemin ve milletimin bağımsızlık ve bütünlüğünün kılına dokunacak olan kim varsa cehennemin dibine kadar yolu var. Defolup gitsin. 

Kandildeki pkk terör örgütlerine tırlar dolusu silah ve cephane gönderen ABD ve onun peyki durumundaki Avrupa ülkelerinin Millet ittifakına ve Kılıçdaroğlu’na destek veriyor olmaları sizce tesadüf müdür.  

Burada tek amaç var, Türkiye’yi bölmek parçalamak ve Türk milletinin gelişip güçlenmesini her ne pahasına olursa olsun önlemek. 

Ak Parti iktidarları yirmi küsur yıldır, batının ülkemizdeki pisliklerini temizlemekle uğraştı. Tam da tünelin ucunda ışık göründüğü bir aşamada yeniden başa dönersek Allah korusun sonumuzu hayal bile edemiyorum. 

Ne var ki, milletimizin o engin sağduyusu sayesinde milli birlik ve beraberliğimize istedikleri gibi darbeler vuramıyorlar.  

Önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhur ittifakı adayı Sayın Erdoğan’ın %60 lar civarında bir ekseriyetle yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesini bekliyor ve buna inanıyorum. 

Yüce Allah hakkımızda hayırlı olan neyse onu verir inşallah. 

 19.05.2023 M.Sadullah SAĞLAM 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber