Yarın 31 Mart ve mahalli idare seçimleri var. Seçimden beklentilerimiz seçeceklerimizde arayacaklarımız ; DOSDOĞRU, DÜRÜST,  ADALETLİ, EHLİYET VE LİYAKATLİ olmaları, seçilince parti rozetini çıkarıp, tüm milletin belediye başhizmetkarı olmaları, KENDİLERİNİ BELEDİYENİN BAŞKANI, HALKIN HADİMİ, HİZMETKARI görmeleri, çalışkan olmaları ve mesaide sınır tanımamaları, YAP YIK, YENİDEN YAP yapmamaları, LÜKS VE İSRAFTAN uzak durmaları, ehliyet ve liyakate, istişare ve  katılıma özel önem vermeleri, demirbaş hizmetler olan ulaşım, temizlik, imar ve fen işlerini en güzel şekilde yapmaları, ziraat ve hayvancılık yapmayıp, yapan çiftçilere her türlü destek vermeleri, ziraat, mera ve orman arazilerini korumalarını, imar konusunda zerre taviz vermemeleri, zelzeleye yönelik her türlü tedbiri almaları, çevreye, tabiata, insana, hayvanlara, bitkilere, toprağa, hava ve suya gözü gibi bakmaları ve korumaları, parklar değil, kent ormanlarına ağırlık vermeleri, tırafiği rahatlatacak her türlü tedbiri almaları ve bisiklet ile ulaşımı teşvik etmeleridir.

                      AMA EN ÖNEMLİSİ DOSDOĞRU, DÜRÜST, ADALETLİ, EHLİYETLİ VE LİYAKATLİ OLMALARIDIR. YA DA İÇLERİNDE BU VASFA EN YAKIN OLANLARDIR.

                      SEÇERKEN VE OY VERİRKEN HESAP VERECEĞİMİZ YEGANE, OLMAZSA OLMAZ VASIFLAR DA BUNLARDIR. MEYVE ALIRKEN BİLE GÖSTERDİĞİMİZ HASSASİYETİ, SEÇECEKLERİMİZDE DE ARAYALIM!

                     Bu çizgide icraat yapacak olanlar seçilsin ve seçim milletimize hayırlı olsun.

                                         HAMASS’SIZ BİR MÜSLÜMAN ALEM PEŞİNDELER!

          HAMAS'sız yani emperyalizme boyun eğen, ziyonizme, emperyalizme ve kapitalizme kısaca ABD ve İzrail’e teslim olmuş,

              Cihad ve direnişten uzak duran, vatan ve bağımsızlık mücadelesi yapmayan,  ılımlı, layt Amerika’nın istediği Müslümanlığı kabul eden bir Filistin istiyorlar. Daha doğrusu böyle bir Müslüman alem dizayn ediyor, istiyorlar.

              Bunu BOP ile büyük ölçüde inşa ettiler. Bu pırojeye uymayan bir iki Müslüman ülke ve bir iki Müslüman örgüt kaldı ve şimdi de onları yok etme peşindeler. HAMAS bunlardan birisi ve en önemlisidir.

              HAMAS'ı istemeyen sadece BATI/ ABD ve Ziyonist çıyanlar değil, Batı ve ABD kuklası, emperyalizme ve kapitalizme entegre edilmiş tüm Müslüman ülke idarecileri de, nerdeyse tamamı istemiyor ve kendi saltanatlarına tehdit görüyorlar.

              HAMAS güçlenirse, kendi rejim ve iktidarlarının da zora gireceğini biliyorlar.

              Bunun için cani İzrail’in Gazze mezalim ve soykırımına sözde karşı gibi görünüyor ama en küçük bir adım/ yaptırıma girmiyor, İzrail’in HAMAS’ı yok etmesine göz yumuyor, sözde kınamalarla zaman kazanıyor, lanetlilere zaman tanıyor, İzrail’i destekliyor ve Gazze’yi bitirmesini bekliyorlar.

               FİLİSTİN diye bir devlet olacaksa, FKÖ’nün başı gibi, Batı yanlısı, ABD ve İzrail ile çatışmayan bir yönetimin ya da Batı yanlısı bir demokrasinin veya hiç farketmez  Suud, Ürdün, Mısır gibi bir kırallığın yönetiminde olmasını istiyor ve bunda ittifak etmiş, anlaşmış bulunmaktadırlar.

               Sahne önünde yaptıkları rol icabı, göstermelik ve tabanlarını tutmak, oy kaybetmemek içindir.

             Sadece HAMAS’da değil, HİZBULLAH’sız, İRAN’sız, YEMEN’siz/Ensarullah’sız bir Ortadoğu, bir Müslüman alem istiyorlar.  Pırojeleri bu BOP budur.

             BOP işliyor ve BOP’un amacı da bu idi. İzrail’in Arz-ı Mevud’a giden yoldaki tüm engelleri, lider ve rejimleri ortadan kaldırmak idi ve bölgedeki Müslüman idarecileri kullanarak kaldırdılar.

            AFGANİSTAN, IRAK, SURİYE, LİBYA, YEMEN, SUDAN bunun için kan gölüne  çevrildi,  Mısır’da bunun için kanlı darbe yapıldı. Hatta Çeçenistan ve Bosna’da bunun için soykırım yapıldı.

                             DOĞU KUDÜS DEĞİL, KUDÜS

           “Doğu KUDÜS FİLİSTİN'in başkentidir” demek, Kudüs’ün yarısını cani ziyonist lanetlilere vermeyi kabul etmek, işgali tanımaktır. Doğu KUDÜS değil, KUDÜS FİLİSTİN'İN BAŞKENTİDİR.

                             TERÖRLE MÜCADELE

               Asker ve polisimiz can vererek terör ile mücadele ederken, siyaset DEM ve FETO ile mücadeleden ziyade, bunlar üzerinden oy devşirme çabasında oldukları müşahede edilmektedir.

             Dertleri bu iki oluşumdan ziyade, bunları kullanarak, bunlara karşı veya taraftar görünerek oy toplama, tabanlarını konsolide etme, bunlara vurarak taraftar toplama  çabası içinde oldukları sırıtmaktadır.

              Ama“DEM” mecliste, vekilleri mecliste temsil ediliyor, milyonlarca lira maaş ödeniyor, partisine hazineden milyonlar aktarılıyor, mecliste idarecilik yapıyorlar, başkan vekililer.

              Öncelikli gaye oy ve oy her şeye kadir!

                           GAZZE VE İFTARLARIMIZ

                  GAZZE'de can pazarı, biz dolu dolu iftar ve sahurlar peşindeyiz!

             CANLAR MI, BELEDİYE BAŞKANLIĞI MI ÖNEMLİ?

              Gazze'de mezalim sürerken, bir millet topyekün katledilirken, İnsanlar paramparça doğranırken, açlıktan ölürken, Gazze can çekişirken, bizim tek derdimiz seçim!

              Belediye başkanı olmak, binlerce candan kıymetli mi?

              Filistin'den, Gazze'den, Kudüs'ten kıymetli mi?

                  SİYASET DÜŞMANLIK DEĞİLDİR

                     Yasalarla kurulan, yasalarla faaliyetlerine izin verilen tüm partileri yine yasalar gereği meşru görmek zorundayız. Partiler birbirinin düşmanı değil, sadece rakiptirler, böyle olmak zorundadırlar.

             Siyaset düşmanlık üzerine değil, rekabet ve hizmet üzerine kurulmalı, yapılmalıdır. Böyle olmak zorundadır.

             Aksi vatana ve millete, beka meselemize en büyük zarardır!!!

         BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARINA!

             Uçuk kaçık, dev bütçeler isteyen vaadlerde bulunuyorsunuz. Bu ekonomik şartlarda bunlar olmaz, olamaz, olmayacak.

              Sadece, DOSDOĞRU OLACAĞINIZI, ADALETLİ OLACAĞINIZI, LÜKS VE İSRAF ETMEYECEĞİNİZİ, BELEDİYENİN/ MİLLETİN PARASI İLE KENDİ İSİM VE RESİM REKLAMI YAPMAYACAĞINIZI, EHLİYET VE LİYAKATE SADIK KALACAĞINIZI, TÜM CANLILARA, İNSANLARA, HAYVANLARA, ÇEVREYE, TABİATA, BİTKİLERE, TOPRAĞA, SUYA VE HAVAYA ZARAR VERDİRMEYECEĞİNİZE SÖZ VERİN,

              Sadece bunları vaad edin yeter. Sizden başka bir şey istemiyoruz!

              AMA VAADLER NOTER TASDİKLİ!

                           GÖNÜL CERRAHI.

              "Nasıl ki, bıçak kendi sapını yontamazsa,  sen de kendi hatalarını bulup, tedavi edemezsin. Bir “GÖNÜL CERRAHINA”  git.” Mevlana

                                    NE ÇEKTİYSEK!

                  Bu millet ne çektiyse; Suya sabuna dokunmayan, korkak, pısırık, menfaatçi ve kemik yalayıcılardan çekti.

·                             

                     SEÇİM YOK.

               “Seçim diye bir şey yoktur! Çünkü siz onları seçmiyorsunuz; onlar kendilerini size seçtiriyorlar’ Franz Kafka

                                                LANETLİYORUZ!

                 RUSYA'DA MASUM SİVİLLERİ HEDEF ALAN CANİ, BARBAR VE İNSANLIK DIŞI TERÖR saldırısını şiddetle ve nefretle kınıyor, KİMDEN GELİRSE GELSİN,

                  KİME YAPILIRSA YAPILSIN, HER TÜRLÜ TERÖRÜ, ADALETSİZLİĞİ VE HUKUKSUZLUĞU REDDEDİYOR, İNSANLIK DIŞI HATTA CANLILAR ALEMİ DIŞI LANETLİ EYLEMLER OLARAK GÖRÜYORUZ.

                               SORGULAMAK.

                “Sorgulamak; şüphe etmek değil, hikmetin peşine düşmektir. Zira sorgulamadan edinilen iman, iman değil, taassuptur.”

                                                 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber